Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is baj ez?

Figyelt kérdés

Miért baj az ha valahol mélyen zavar az, hogy nálam sokkal kevesebb ideje együtt levő lányokat eljegyeznek?

Mivel azt vallom, hogy a párommal MINDENT meg kell beszélni (főleg ami bánt) elmondom neki, hogy ez zavar engem. (Mivel ismer észre veszi, hogy gondom van még akkor is ha valamelyest próbálom leplezni)

Erre azt mondjátok, hogy ez kikönyörgés?

Miért?

Nem azért mondom el neki!

Tudom, hogy el fog és el is akar venni, megbeszéltük már rég.

Igaz, hogy valamelyest türelmetlenül várom, de eszem ágában nincs rávezetni arra, hogy tegye meg most vagy hamarabb.

Az ő döntése és akarata az, hogy mikor fogja.

Szóval miért számít az kikönyörgésnek, ha elmondom azt ami bánt?

Inkább hazudjak, és mondjam, hogy nincs semmi, amikor látszik rajtam?

2013. aug. 18. 13:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom, én is így tettem...

Évek óra beszeltünk róla, nem csak én hoztam fel a témát...

Mindig kötötte valamihez, mint kiderült...de olyan dolghoz, aminek akapcsolatunkhoz sok köze nem volt...

Mikor ez kiderült én kifejtettem, hogy szerintem ez hülyeség... Érvekkel...

1 hőnappal később, megkérdezte mi lenne ha még idén összeházasodnánk, persze én mondtam,mhogy szerintem jövőre is lehet..

Erre h őszi esküvőt akartunk, 1 évet ő nem akar már várni...

Tehát nem értettem , h eddig úgy nézett ki az itteni vélemenyek alapjan, hogy én könyörgöm ki, ezek szerint mégsem. Így ezzel kapcsolatban már nem adok idegenek véleményére...

Én is egyetértek azzal, hogy van az a zsarolás, ami nem fer, aztán van a sírás, hogy miért nem működik...viszont ezek a kapcsoatok házasság nélkül is tönkrementek volna idővel, hiszen az érzelmeknek nem sok köze van a házassági anyakönyvi kivonathoz.

2013. aug. 18. 13:25
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Komolyan mondom, hogy már betegesek vagytok. Ezt nézni, hogy kit mikor jegyeznek el és most már engem is? Ha szeretitek egymást és bízol benne, akkor miért bánt a dolog, egy gyűrűtől leszel boldog, nem attól, hogy életed szerelmével vagy?
2013. aug. 18. 13:31
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Képzeld el fordítva:

a férfiaknak eleve nem olyan nagymenő dolgo egy eljegyzés és egy házasság mint egy lánynak. Ők ha tehetnék életük végéig elböfögnénak egy korsó sörrel meg némi szotyival gy élettársi kapcsolatban.

De tegyük fel hogy szeretnek az anyukájukkal lakni.

Na és akkor fordítsk meg a dolgot: te ellaksz anyukájval de nem ragaszkodsz hozzá, inkább jobb ha nem költöztök össze vele. Na és akkor a párod havonta egyszer felhozná hogy na mikor....

Téged nem idegesítene? De igen. És valahol nyomásnak is éreznéd ezt az egész dolgot.

Neked eszed ágában sincs ennek venni de az te vagy és nem Ő. És bizony kikönyörgésnek is hathat. Viszont ezzel egy dolgot gyorsíttasz meg: hogy összepakoljon és elmenjen.

Téged mit izgat más esküvője meg lánykérése??

A szomszádomnak mosz szombaton lett volna az esküvője erre a vőlegény csütörtökön lefújta. Ez jobb? Hiába megy férjhez lehet elválnak egy két év mulva vagy ottmaradnak egy két gyerekkel. Az esküvő nem az életünk csúcsa csak egy esemény az életünkben mégis ugy tudjátok megélni mintha ez lenne a legnagyobb dolog amit fel tudtok mutatni, holott ez csak a 120. rangú dolog.

És mikor megvan az esküvő mind rájöttök hogy igazából nem történik semmi különösebb dolog. A nap attól még süt kenyeret tejet venni kell...

Inkább hazudj ha tudsz.

2013. aug. 18. 13:31
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Első vagyok...

az én környezetemben nem jegyeztek el lányokat hamarabb..sőt a baráti körben én vagyok az első...tágabban pedig 1 srác kérte meg a marátnője kezét, de ők nagyon régóta voltak már együtt, majd 10 éve, esküvő is megvolt.

Mi pedig 5 éve vagyunk együtt, 4 éve élünk együtt, nem albérletben...

2013. aug. 18. 13:41
 5/17 anonim ***** válasza:
80%

Hány ilyen gyors eljegyzésből lesz házasság? Vagy hányat jegyeznek el csak azért mert "becsúszott" a gyerek? Hány ilyen pasit nyaggat a kedves barátnője hónapokig, hogy "jegyezz el, jegyezz el".

Nekem így nem kéne.

Lehetnék sunyi, hogy jaj kihagyom a bogyót és bébibumm vagy nyaggatom, de minek? Nem élünk együtt, nincs pénzünk se esküvőre, se elkezdeni a közös életet. Ha ezek meglesznek, tudom, hogy megkér.

Én is el szoktam mondani, hogy "na képzeld, két hete járnak, de már el lett jegyezve"...

2013. aug. 18. 13:45
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Elmondhatod ami bánt,de ne nyavajogj sokat ilyen hülyeségeken,mert megunja és akkor igaza lesz.Ezt nőként mondom.
2013. aug. 18. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért baj, mert a fő érved az, hogy "bezzeg mások". Ebből kívülállóként az jön le, hogy a környezetnek szólna az eljegyzés, nem kettőtöknek.
2013. aug. 18. 13:46
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Én is azt mondom, nézd fordítva.

Tételezzük fel, a párod kér tőled valamit a szexben amit te nagyon nem szeretnél csinálni.

Példánkban legyen ez az anális szex.

Namármost. A párod kéthavonta azzal jön haza, hogy teljesen megért téged, a világért sem akar ráderőltetni semmit, de képzeld, már a Józsinak is megengedte a barátnője, és milyen jó neki.

" Tudud drágám, nekem az a jó, ami neked, de tényleg, nem akarom, hogy úgy érezd, muszály ezt tenned, de remélem megérted, hogy ez engem egy kicsit bánt. Kérlek, magadra ne vedd."

Ezt így ebben a formában miként értékelnéd?

2013. aug. 18. 13:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
De most téged mi a lópikulát érdekel, hogy a szomszéd Mari hány hete jár a Pistivel és hogy eljegyezték-e egymást? Nem mindegy? Nem az ő életük? Mi köze más kapcsolata minőségének és körülményeinek a tiétekhez? Miért jó ez neked, hogy másokétól teszed függővé a saját életedet?
2013. aug. 18. 14:40
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Miért baj? Talán mert rohadtul szánalmas. Ha egy pasi meg akarja kérni a kezed, akkor megkéri, anélkül, hogy te egyszer is emlékeztetnéd rá. És akkor kéri meg, amikor ő akarja, amikor úgy érzi, hogy el akar venni. Tehát nem érdemes nyafogni a pasidnak, hogy ez bánt, mert akkor sose tudhatod, hogy majd azért kéri meg majd a kezedet, mert te erre vágytál, vagy azért, mert veled szeretné elélni az életét, házasságban. :) De legtöbb esetben a férfinek esze ágában sem lenne házasodni, csak a nő zsarolja, mint pl te is, hiába nem tudatos, egyszerű érzelmi zsarolás. Ezért van ennyi válás, mert értelmetlen házasságok köttetnek.
2013. aug. 18. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!