Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt voltunk, és volt/van egy kis gond?!
Eljegyzés előtt voltunk barátnőmmel,szűk hónapja,amikor megtudtam róla,hogy egy sráccal nagyon jóban vannak!Nem volt semmi köztük!Csak most az jár a fejemben,hogy megakarom én kérni,vagy inkább ne?Amit meg lefoglaltam
nem mindegyiket bírtam lemondani,elmenjünk?
Eljegyzed és meg csal. Egyik ismerősömet már eljegyzés alatt is csalták mikor eljegyezték egymást....
Nem komoly a csaj.. nem hogy feleség legyen. nekem ez a meglátásom. de tudod a döntés a tied.
22L
Akkor kell eljegyezni egymást, amikor azt érzed, hogyvele tudod leélni az életed, és vele is akarod leélni.
Az eljegyzés nem kapcsolatmentés, nem magasabbszintre emelés, hanem egy szándéknyilatkozat, hogy össze szeretnétek hazasodni.
Ilyen hozzáállással és helyzetben tényleg nincsen értelme.
Hiányzik a bizalom stb..
Egyetértek a 8-assal.
Nagyon gyerekes hozzáállás..
Basszus!
Ha bármi adódik azonnal flörtöl a csajod(?) munkatársával??!
Ráadásul ez a pasi akkor is mellette lesz, amikor már eljegyezted, vagy esetleg elvetted a nőt!
Gondolj csak bele, hogy vele minimum napi 8 órát van együtt!
Veled mennyit van?? (Az alvást nem számolva?)
Inkább vedd el a hajóskapitányt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!