Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés előtt voltunk, és volt/van egy kis gond?!
Figyelt kérdés
Eljegyzés előtt voltunk barátnőmmel,szűk hónapja,amikor megtudtam róla,hogy egy sráccal nagyon jóban vannak!Nem volt semmi köztük!Csak most az jár a fejemben,hogy megakarom én kérni,vagy inkább ne?Amit meg lefoglaltam
nem mindegyiket bírtam lemondani,elmenjünk?
2013. júl. 4. 07:54
1/14 anonim válasza:
Mit jelent az hogy nagyon jóban vannak?
Ha már kétségeid vannak, az nagyon nem jó, nem fogsz tudni túl lépni rajta, ha jogos ha nem.
2/14 anonim válasza:
Eljegyzés előtt álltatok már, és nem tudtál egy barátjáról?! Ezt hogy sikerült összehozni? Nem találkozott soha vele? Miért nem említette? És hogy tudtad meg akkor, hogy ez a fiú létezik?
3/14 A kérdező kommentje:
Mert pont akkor rosszba voltunk,veszekedtünk,és a munkahelyén volt a srác,és megbeszélték,hogy nem lesz köztük semmi,mert vagyok én!Interneten kiírta úgy tudtam meg,hogy ezt érezte!Most úgy vagyok vele,hogy megkérném,de félek,hogy mi lenne,lesz-e ilyen még?!
2013. júl. 4. 09:20
4/14 anonim válasza:
Mit írt ki interneten? Bocs, még reggel van, és ez nem kissé zavaros...
5/14 anonim válasza:
De ennyi alapján az azért látható, hogy tényleg inkább ne kapkodd el a lánykérést.
6/14 A kérdező kommentje:
Az volt a lényege,hogy írta nagyon tetszik neki!
Mondtam neki,hogy akkor semmi keresni valónk egymással,de mondta,hogy nem úgy tetszik neki,hanem úgy,hogy akkor figyelmes,kedves volt vele a srác,és ez tetszet neki!De a sráccal is beszéltem,és neki meg "bejön"!Szóval........
2013. júl. 4. 09:33
7/14 anonim válasza:
Kicsit összekaptatok, ő meg ahelyett, hogy veled lett volna hogy megoldjátok a problémát egy másik srácnál keresett vigaszt. Vajon miért? Te figyelsz rá? Kedves vagy hozzá?
8/14 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mert nekem úgy tűnik még egy kapcsolatra sem vagytok érettek, nemhogy eljegyzésre...
9/14 anonim válasza:
Ha megtudjátok beszélni maradjatok együtt..de azért az eljegyzést szerintem se kapkodd el, főleg h múltkor még rosszban voltatok. Inkább akkor jegyezd el mikor tényleg minden rendben van köztetek. Én várnék a helyedbe.
10/14 anonim válasza:
Mi a jó életet kell neked lefoglalni egy eljegyzéshez? Egyáltalán minek akarsz eljegyezni egy olyan csajt, akivel nemrég még összevesztetek és ő mással udvaroltatott magának? Komolytalan ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!