Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűt, de milyet? (férfi vagyok)
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok annyira eleresztve, hogy többszázezer forintért vegyek eljegyzési gyűrűt. Szeretnék, de nem megy sajna..
Így a maximális keret olyan 60e-70e Ft.
Fontos, hogy sárgaarany.. és szép, diszkrét kis gyűrű legyen:) Ideális lenne, ha egy kis brillkövecske figyelne a tetején:)
Tudnátok segíteni?
2013. jún. 27. 19:56
31/39 A kérdező kommentje:
Az van, hogy a héten megyünk egy kis nyaralásra, vagy előtte, hogy már mint menyasszony-vőlegény keljünk útra, vagy még a repülőn... vagy már ott, helyben.. de fontos, hogy nem számít rá, úgyhogy meg fog lepődni:) de semmiképpen nem ilyen vacsorás-pezsgős dolog lesz.
2013. júl. 9. 19:30
32/39 A kérdező kommentje:
De egyébként szeretek spontán lenni.. bár adhattok tippeket Ti is!:)
2013. júl. 9. 19:39
33/39 anonim válasza:
ne a repülőn!!:) én utálnám ha közönség előtt kérnék meg a kezem. Szerintem a legjobb ötlet, ha a nyaralás helyszínén kéred meg, hisz szerintem úgyis egymásnak estek, és indulás előtt a nagy siettségben erre nem lenne idő ;)
34/39 anonim válasza:
Szerintem amikor megérkeztek a hotelba/panzióba és ő épp pakolászik ki a bőröndből akkor kérd meg :) Arra tuti nem számít :) Előtte sunyiban elindíthatod a felvevőt a kamerátokon :) Aztán muti meg!
35/39 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet:) köszönöm! De felvenni biztos nem fogom, ez annál intimebb dolog..
2013. júl. 10. 15:52
36/39 anonim válasza:
Ahh kár :D Mondjuk jogos :) sok boldogságot :)
38/39 anonim válasza:
Gratulálok! :)) Gyönyörű ez a gyűrű! :)
Hogyan történt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!