Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési gyűrűt, de milyet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési gyűrűt, de milyet? (férfi vagyok)

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok annyira eleresztve, hogy többszázezer forintért vegyek eljegyzési gyűrűt. Szeretnék, de nem megy sajna..

Így a maximális keret olyan 60e-70e Ft.

Fontos, hogy sárgaarany.. és szép, diszkrét kis gyűrű legyen:) Ideális lenne, ha egy kis brillkövecske figyelne a tetején:)

Tudnátok segíteni?

2013. jún. 27. 19:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

[link]

Egyszerű és klasszikus. Én is hasonlót szeretnék..

2013. jún. 27. 20:44
 12/39 A kérdező kommentje:

Hú, lesz mit áttanulmányoznom, köszönöm!

Cirkóniát nem szeretnék, ez sajnos adott dolog, plusz a sárgaarany is: a hölgy szőke/szőkésbarna, jobban "illik" hozzá.

2013. jún. 27. 20:53
 13/39 anonim ***** válasza:
Mi lesz a menete a lánykérésnek, ha szabad tudni? :-)
2013. jún. 27. 21:01
 14/39 A kérdező kommentje:

:) nem számít lánykérésre, viszont egyszer véletlenül fültanúja voltam egy barátnős beszélgetésnek:) a lényeg, hogy nagyon szeretne már meggyűrűződni tőlem, de azt gondolja, legalább egy évig még várok. Hát, téved:) a beszélgetés előtt is tervezgettem már a dolgot amúgy.

A lánykérés menetét hadd tartsam egyelőre titokban - babonából:)

2013. jún. 27. 21:10
 15/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

Őközülük fogok választani szerintem:

[link]

[link]

[link]

..nektek melyik a legszimpatikusabb a 3 közül?

2013. jún. 28. 03:09
 16/39 anonim ***** válasza:

Nekem a második tetszik. :)

És mikor lesz a lánykérés? :)

2013. jún. 28. 07:40
 17/39 anonim válasza:
Nekem a harmadik :)
2013. jún. 28. 07:50
 18/39 anonim ***** válasza:
második nagyon szép!:)
2013. jún. 28. 08:37
 19/39 anonim ***** válasza:

Nekem a második és a harmadik tetszik legjobban.

Szerintem mikor választasz, előbb gondold meg, hogy a leendő menyasszonyod szereti-e a kiálló foglalatú gyűrűket, mert ha nem akkor csak macera lesz neki. Én kifejezetten ezeket szeretem, úgyhogy nekem nagyon tetszik a hármas. De van, aki meg egyenesen utálja az ilyet, mert könnyen beleakadhat valamibe, stb. :)

2013. jún. 28. 09:55
 20/39 anonim ***** válasza:
A második és a harmadik a legszebb, ha muszáj lenne választanom, talán a másodikra szavaznék.
2013. jún. 28. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!