Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy férfi gyűrűk úrás eljegyzési gyűrűvel kéri meg a nő kezét?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 13:57
1/23 anonim válasza:
Nekem tetszett volna, de én nagy rajongó vagyok :) :)
24/N
2/23 anonim válasza:
lehet hogy ez az igazi gyűrű és Frodo nem is dobta bele a vulkánba
3/23 anonim válasza:
Az, hogy egy gyűrű mindenek felett...
4/23 anonim válasza:
Fanként biztos elájulnék tőle, ha valaha az életben meg akarnék házasodni (de nem akarok). Szóval ha valaki rajongó, akkor annak nagyon jó ötlet.
5/23 anonim válasza:
Esküvő nem kell, de a gyűrűt kérem :D 19L
6/23 anonim válasza:
Az, hogy az eljegyzést nem kéne elbaromkodni ilyesmivel, mivel komoly dologról van szó. Úgy belefér, hogy a pasi megvillantja a poéngyűrűt, aztán előveszi a rendeset. De konkrétan ezzel eljegyezni. Engem sajnos itt cserbenhagyna a humorérzékem:S
7/23 anonim válasza:
Utolsó, ha lenne valami szenvedélyed, életdormád, hobbid (vagy akárhogy nevezzük) akkor tudnád, hogy ez nem vicc.
8/23 anonim válasza:
Ha a feleség jelölt is rajong a történetért, akkor semmi baj nincs vele.
9/23 anonim válasza:
Rajongóként nagyon örülnék, annak ellenére, hogy már van egy ilyen gyűrűm vagy 15 éve :)
Amúgy annak, aki szereti, ez tényleg nem egy "humoros" dolog vagy egy "baromság", hanem szinte szenvedély, ahogy valaki írta. Nyilván más is örülne, ha a rajongásával/hobbijával kapcsolatos dolgot kapna a párjától, esetleg olyan szituációban zajlana az eljegyzés, ami erre utal.
10/23 anonim válasza:
Szeretem a Gyűrűk Urát, de a sárga aranyat nem. Viszont lánykérő gyűrűnek Galadrielét elfogadnám, az gyönyörű :) A karika meg lehetne fehérarany, körbe a szöveg olyan betűvel.... De ez az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!