Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így értelme?
A párommal lassan 4 éve vagyunk együtt.Van egy 3 éves lányunk.De valami viszont más lett.Elhidegültem tőle.Nem lakunk együtt,egyéb okok miatt.Szóval már 2-3 hónapja nincs is köztünk semmi.Ha megölel vagy puszil elég nehezen viselem.Persze,ezt felé nem mutatom.Elég sokat veszekszünk.
Meg mindig azt hajtogatja hogy én nem foglalkozok vele...stb.
Talán igaza van? Miért hiszed, hogy más pasival jobb lesz?
Ha azzal sem foglalkozol majd, akkor azt is megunod.
?? Nem vagytok még együtt 4 hónapja, de már van egy 3 éves lányotok?? Ne haragudj, de azt hogy sikerült összehozni?
Egyébként szerintem ne csodálkozz, a gyerekvállalás a komoly kapcsolatokat is könnyen szétzilálja, próbára teszi, mert ez egy stresszes időszak eleinte persze. Szóval ilyen kevés időre vállalt gyerekkel szinte törvényszerű volt, hogy ez fog történni.
úgy hogy 4 hónapra jött. :D
semmiféleképpen nem tudtuk elintézni hogy együtt lakhassunk továbbra.nem részletezném.
1. Szerintem a legfontosabb kérdés az,hogy szeretnéd-e ,hogy ez működjön a továbbiakban is. (Amit én nagyon megfontolnék ,elsősorban a gyermek miatt)
2. Ha az előző kérdésedre igen a válaszod,akkor tegyél érte, próbálj a kedvében járni, kicsit feldobni a szexuális életeteket, vagy néha elmenni egyet randevúzni,valami különleges helyre stb.. A szerelmet folyton táplálni kell,hiszen ,ha nem foglalkoznak vele könnyen kihúny. Minden kapcsolatban vannak mély(ebb) pontok, de nem szabad feladni,ha azt szeretnéd,hogy a kapcsolat működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!