Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyeztem, hozzá költöztem, imádom a gyerekét, erre kiderül ilyen ember, ilyen van. Megbocsássak neki? Fog ő változni?
Figyelt kérdés
Megvolt az ejegyzés, imádom a kisfiát, igazi kis család voltunk már , egyszer megcsalt megbocsájtottam. Oda költöztem hozza, éjszaka melóztam, erre kiderült hogy míg én gürizek az exe kezelgeti otthon..
Szeretem, aztmondja megváltozik.szerintem esélytelen, szerintetek?
2013. jún. 11. 16:08
31/32 anonim válasza:
Sajnos úgy látszik hogy nem jöttél még rá miről is beszélünk mi, elfogult vagy vele, és kész nem a gyermekével kapcsolatban hanem azzal hogy megváltozik, mert nem fog, te keresed rá és a gyerekére a pénzt ő meg épp mással élvezkedik, ha eltudod viselni rajta, de van a mondás amit szakítottál azt szagold de akkor okod sincs panaszra! Ha nem akarsz lépni akkor a kérdést sem kellett volna feltenned!
32/32 anonim válasza:
Amit a "menyasszonyod" csinál (idézőjelesen, mert az ilyet nőnek is csak biológiai értelemben lehet hívni...) azt azzal lehet megcsinálni, aki hagyja.
Te hagyod.
Ha vele maradsz, akkor vedd tudomásul, hog yegész életetekben így fog menni. Ha ezt elfogadod, szereted, és tényleg csak az érdekel, hogy néha téged is magára engedjen, akkor hajrá. Ha ennél valamivel mélyebb emberi kapcsolatra vágysz, akkor keress egy nőt, aki alkalmas rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!