Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyeztem, hozzá költöztem, imádom a gyerekét, erre kiderül ilyen ember, ilyen van. Megbocsássak neki? Fog ő változni?
Megvolt az ejegyzés, imádom a kisfiát, igazi kis család voltunk már , egyszer megcsalt megbocsájtottam. Oda költöztem hozza, éjszaka melóztam, erre kiderült hogy míg én gürizek az exe kezelgeti otthon..
Szeretem, aztmondja megváltozik.szerintem esélytelen, szerintetek?
Nőként, ha így viselkednék, nem lepődnék meg, ha lapátra kerülnék.
Jobban jársz, ha otthagyod. Magadat teszed tönkre, hülyét csinálsz magadból.
És nőként se tudnám elviselni, ha hülyét csinálnak belőlem.
Találhastz olyat akit szerelemmel szerethetsz, és viszontszeret, és hűséges.
(most jutottam el oda, hogy annyira szükségem van egy kiadós leápolásra, mint másnak a vízivásra, a férjem nem hajlandó, mégsem keresek egy pótpasit, aki csak gerincrevág, hogy végre vigyorogjak, és ne sóvárogjak, "megoldom", bár nem ugyan az)
Kedves kérdező! Valamit senki sem kérdezett vissza: Mit akarsz Te? Vele akarsz lenni ezek után? Képes lennél hozzábújni?
Válaszolj ezekre a kérdésekre önmagadnak, és dönts.
Az a gond, imádom, nem tudnék élni nélküle.
De ami most kiderült... A héten éjszakára jártam gürizni, és mint kiderült a szerető meg itt volt...
Borzalmas érzés, tudom mennem kellene, most el jöttem de hiányzik, vissza fogok holnap menni hozzá. Adok egy utolsó utána esélyt magunknak.... Hátha
A véleményem hogy ezt már ne bocsásd meg neki, semmi értelme, megcsalt megbocsájtottál, de gondolom fájt, és voltak kikötéseid, ő ennek ellenére újból meg tette nem is egyszer hanem ráadásul folyamatosan!
Ha olyan jó az exe akkor legyen vele, nevelje a saját fiát, ne te legyél a pénzes zsák akit ki használ!
Nem sajnálom a szentemet hisz te gürizel és pedig mint egy macska hajtja a vére, hát ne bocsásd meg, ha nem akarsz saját magadból bolondot csinálni! Esélytelen hogy megváltozzon!
jaj, de durva bakker...sajnálom..
de azt sajnálom a legjobban, hogy még nem vagy azon a ponton, hogy faképnél hagyd..:-((
Csak arra kérlek, még azelőtt juss el erre a pontra, mielőtt végképp porig aláz, és képtelen leszel lépni...
Anyának nagyon jó anya, tényleg elfogultság nélkül remek anya.
A gyerek az első neki, ebből ő semmit nem lát, míg fenn van a fia addig 100%ba vele van, foglalkozik vele...
Nem tudok aludni, rajta jár az eszem, ennyire még senkit nem szerettem soha! Hát remélem ha visszamegyek megváltozik:(
De végülis azért emeltem ki a kérdést hogy mit tehetnék én????
Tippeket, ötleteket kérnék. Én mindent meg szeretnék tennin
Kérdező!
Te nagyon hü lye vagy!
A nődről két dolgot tudunk, hogy hazudik és, hogy megcsal.
Továbbá, hogy ez már a sokadik esete.
Mit nem értesz azon, hogy ez a nő minden nap napi 2x szexel.
Ha éppen ott vagy, akkor veled,
ha nem vagy ott, akkor meg másokkal.
Ha ilyen papucs vagy akkor lehet, hogy legközelebb ha elalszol,
akkor a hátadon fog dugni az exével!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!