Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyeztem, hozzá költöztem, imádom a gyerekét, erre kiderül ilyen ember, ilyen van. Megbocsássak neki? Fog ő változni?
Megvolt az ejegyzés, imádom a kisfiát, igazi kis család voltunk már , egyszer megcsalt megbocsájtottam. Oda költöztem hozza, éjszaka melóztam, erre kiderült hogy míg én gürizek az exe kezelgeti otthon..
Szeretem, aztmondja megváltozik.szerintem esélytelen, szerintetek?
Eltérő az igényetek is, bár akinek naponta 2X kell, az valamit kompenzál vele.
Szerintem lapát.
"ő naponta minimum 1-2szer akart szexelni, nekem meg 2-3 nsponta az igényem"
Ez önmagában még nem lenne válóok, ha a különbözetet szépen magának megoldja, vagy képes lemondani erről a plusz igényről, vagy más egyéb módon kompromisszumot kötnétek (pl. hétvégén több szex, mert ráértek, van idő, mód, hétköznap meg 2-3).
Így reménytelen. Nem hűséges, soha nem is lesz az.
Nekem is nagyobb az igényem (nőként), mint páromnak, mégsem csalnám meg soha. Ahhoz túlságosan szeretem.
Te tudod, mit tűrsz el a párodtól. Szerintem már az első alkalommal lapátra kellett volna tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!