Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyeztem, hozzá költöztem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeztem, hozzá költöztem, imádom a gyerekét, erre kiderül ilyen ember, ilyen van. Megbocsássak neki? Fog ő változni?

Figyelt kérdés

Megvolt az ejegyzés, imádom a kisfiát, igazi kis család voltunk már , egyszer megcsalt megbocsájtottam. Oda költöztem hozza, éjszaka melóztam, erre kiderült hogy míg én gürizek az exe kezelgeti otthon..

Szeretem, aztmondja megváltozik.szerintem esélytelen, szerintetek?

2013. jún. 11. 16:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

Eltérő az igényetek is, bár akinek naponta 2X kell, az valamit kompenzál vele.

Szerintem lapát.

2013. jún. 11. 16:21
 12/32 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy valamit kompenzál vele?
2013. jún. 11. 16:22
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

"ő naponta minimum 1-2szer akart szexelni, nekem meg 2-3 nsponta az igényem"

Ez önmagában még nem lenne válóok, ha a különbözetet szépen magának megoldja, vagy képes lemondani erről a plusz igényről, vagy más egyéb módon kompromisszumot kötnétek (pl. hétvégén több szex, mert ráértek, van idő, mód, hétköznap meg 2-3).

Így reménytelen. Nem hűséges, soha nem is lesz az.

2013. jún. 11. 16:22
 14/32 pinkpancser ***** válasza:
100%
És nem tudja egyedül megoldani a napi2-t?
2013. jún. 11. 16:25
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul választottál. Ennyi.
2013. jún. 11. 16:35
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd ott sajnos, aki 1x félrelép az meg is fogja tenni sokszor. Tudja, hogy úgy is elnézed neki és ezért még csak nem is érzi bűnösnek magát.
2013. jún. 11. 16:41
 17/32 anonim válasza:
26%
Anyukámnak olvastam fel, és érdekeset mondott. A férfi nem fog megváltozni, de ez nem 100%-osan az ő hibája. A génjeiben van, a neveltetése eredménye, de persze ő sem egy ártatlan bárány, az ő hibája nagy részben. A lényeg, hogy te együtt tdsz-e ezzel élni, el tudod -e fogadni? Remélem nem, de amit tehát meg kell értened, nem fog megváltozni. Ne hitetgesd magad. Ne rá hallgass.
2013. jún. 11. 19:09
 18/32 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem félre értettél, én a férfi vagyok. Menyasszonyom csalt meg.
2013. jún. 11. 19:22
 19/32 acelsziv ***** válasza:
Nálunk mindig is nekem volt nagyobb igényem, de soha nem csaltam volna meg a páromat... Szóval aljasság amit veled tettek. Plusz, ha egyszer megtörtént akkor meg fog máskor is
2013. jún. 11. 20:29
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyobb az igényem (nőként), mint páromnak, mégsem csalnám meg soha. Ahhoz túlságosan szeretem.

Te tudod, mit tűrsz el a párodtól. Szerintem már az első alkalommal lapátra kellett volna tenned.

2013. jún. 12. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!