Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megtudtam, hogy a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy a barátom a szülinapomon szeretné megkérni a kezemet. Szerintetek ez milyen ötlet?

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 15:28
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nem. Jobban örülnek, ha hamarabb kérné meg
2013. máj. 13. 16:16
 22/38 anonim ***** válasza:
85%

Csakhogy a válaszadó azt írta, hogy később. :)

Egyébként ha jó a kapcsolatotok, akkor szerintem mindegy, hogy jövő hónapban kér meg, vagy két hónap múlva, kétlem, hogy elszalad, ha nem teszi meg azonnal :)

2013. máj. 13. 16:22
 23/38 A kérdező kommentje:

Jahhh, akkor biztos elolvastam.

Szóval... én tényleg szeretném, ha minnél előbb megkérne.

Jajj, most akkora vigyor van az arcomon, hogy azt lehetetlenség lenne letörölni :D

2013. máj. 13. 16:26
 24/38 anonim ***** válasza:
96%
jaj de cukker mukker, hány évesek leszel, 16?
2013. máj. 13. 16:35
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik az ötlet. Ha engem megkér a barátom, akkor remélem, hogy nem valami másik ünneppel köti össze. Bár biztos nem fogja, mert tudja erről a véleményemet. :)

A másik, hogy én tök szomorú lennék, ha előre tudnám a dolgot. Így már nekem se lesz meglepetés és az ő örömét is elrontom.

21l

2013. máj. 13. 16:51
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem leszel 4-6-8évig csak menyasszonyi státuszban,akkor jó ötlet. Ergo ha 1éven belül elvesz feleségül és majd nem a semmire szülöd a gyerekeket.

Több évig jegyesnek lenni meg tök értelmetlen.Remélem a leendő vőlegényed komoly férfi,aki tudja mit akar.

2013. máj. 13. 17:38
 27/38 A kérdező kommentje:
Tudja
2013. máj. 13. 18:20
 28/38 anonim ***** válasza:
89%
elég éretlennek tűnsz hány éves vagy 15? Szép dolog a lánykérés de h még meg sem történt te meg már kérdéseket írsz ki róla ráadásul totál irreleváns hülyeség h ki mit gondol róla szerintem....na most tök besavanyodottnak tűnhetek csak nem értem h miért kell ilyeneket megkérdezni
2013. máj. 13. 18:51
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

És aztán legyél hálás az ajándékért és köszönd meg??

Na neee...keressen más időpontot, a leánykérés nem ajándék!

2013. máj. 13. 22:05
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a lánykérést ajándéknak szánja. Szerintem nem az. Legfeljebb neki, hiszen jobb esetben igen mondasz neki, és gondolhatná, hogy ez a legszebb ajándék amit valaha kaptam..

Másrészről én egy semleges napot szeretnék rá.

2013. máj. 14. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!