Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátom a szülinapomon szeretné megkérni a kezemet. Szerintetek ez milyen ötlet?
Csakhogy a válaszadó azt írta, hogy később. :)
Egyébként ha jó a kapcsolatotok, akkor szerintem mindegy, hogy jövő hónapban kér meg, vagy két hónap múlva, kétlem, hogy elszalad, ha nem teszi meg azonnal :)
Jahhh, akkor biztos elolvastam.
Szóval... én tényleg szeretném, ha minnél előbb megkérne.
Jajj, most akkora vigyor van az arcomon, hogy azt lehetetlenség lenne letörölni :D
Nekem nem tetszik az ötlet. Ha engem megkér a barátom, akkor remélem, hogy nem valami másik ünneppel köti össze. Bár biztos nem fogja, mert tudja erről a véleményemet. :)
A másik, hogy én tök szomorú lennék, ha előre tudnám a dolgot. Így már nekem se lesz meglepetés és az ő örömét is elrontom.
21l
Ha nem leszel 4-6-8évig csak menyasszonyi státuszban,akkor jó ötlet. Ergo ha 1éven belül elvesz feleségül és majd nem a semmire szülöd a gyerekeket.
Több évig jegyesnek lenni meg tök értelmetlen.Remélem a leendő vőlegényed komoly férfi,aki tudja mit akar.
És aztán legyél hálás az ajándékért és köszönd meg??
Na neee...keressen más időpontot, a leánykérés nem ajándék!
Tehát a lánykérést ajándéknak szánja. Szerintem nem az. Legfeljebb neki, hiszen jobb esetben igen mondasz neki, és gondolhatná, hogy ez a legszebb ajándék amit valaha kaptam..
Másrészről én egy semleges napot szeretnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!