Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennétek úgy, hogy nem jó a szex vele?
Hónapok óta tart már a dolog, én nem, illetve csak nagyon ritkán és nagyon nehezen tudok elélvezni, ez őt zavarja, nem is nagyon szexelünk, csak egy-két hetente. Mondjuk most ez annyira nem zavar, kisebb gondom is nagyobb ennél, kielégítem majdnem minden nap és ennyi elég is.
Egyébként minden tökéletes, csak ezzel nem tudom, mit kezdjek. Tegnap este megpróbáltunk szexelni, borzasztó volt. De tényleg. Ő meg akar kérni, de tegnap láttam rajta, hogy erősen elgondolkozik, nyilván ezen. Akkor nagyon rossz volt ebbe belegondolni, de most én is végiggondoltam.
Ha minden, de tényleg minden tökéletes egyébként, csak ez az egy dolog nem megy valamiért, úgy szabad házasodni? Mert végül is lehet, hogy megoldjuk valahogy, vagy elmúlik a probléma, nem tudom. Vagy emiatt inkább el kéne válni, mielőtt még jobban összekapcsolódik az életünk?
Valóban, van ahol kivágják a csiklót, de azért ez nem általános, hanem egy extrém szélsőség.
És csak arra próbáltam rámutatni, hogy elég valószínűtlen, hogyha ma spontán lesz egy nőnek orgazmusa szex közben, akkor ez előtte még sose történt volna meg? A női szervrendszer úgy van összerakva, hogy ingerlés hatására orgazmust produkál. Vajon erre több 10 ezer éven át egyetlen szerelmespár nem jött rá? Ugyan, ne röhögtessétek már ki magatokat! Az tény, hogy nem hajszolták, és hogy a házasságnak más célja volt, de a szex, a nemi örömszerzés és örömátélés létezett. Ne legyen már ekkora 20.-21. századi öntudatunk, hogy mi sz.rtuk a spanyolviaszt...
Ráadásul az ember úgy van összerakva, hogy a nőben az orgazmus összefüggésben állhat a peteéréssel is. Ez nem jelenti azt, hogy orgazmus=terhesség, és anélkül nem is menne, nem kell belekötni.
Egyébként bár a házasságban nyilván egy csomó gazdasági szempont is szerepet játszott, azért nem csak az. És a megfelelő anyagi körülmények közt élők közül a legtöbben maguk választották a párjukat.
"! Az tény, hogy nem hajszolták, és hogy a házasságnak más célja volt, de a szex, a nemi örömszerzés és örömátélés létezett"
Öhm. Kb. 50-100 évvel ezelőttig Európában nem létezett szerelmi házasság. Ez nem azt jelenti, hogy 1-2 házasság nem működhetett jól, de a házasságok 90%-ának köze nem volt a szerelmhez, szeretethez, gyengédséghez, vonzalomhoz, intimitáshoz. A férj jól megrakta az asszonyt - sok esetben kb. kötelességből, mert ne feledjük, sokszor nem csak a feleségnek nem tetszett a férj, hanem viszont... - aztán elment szórakozni egyet a bordélyházba, ahol tényleg kielégítették az igényeit. Még véletlenül sem törekedett arra, hogy a nőnek örömet szerezzen, kényeztesse vagy épp olyan módon "szeretkezzenek", hogy az mindkettőjüknek jó legyen.
Magyarán nyilván rájöttek páran az évezredek folyamán arra, hogy mi is az az orgazmus, de nem volt egy jellemző vagy általánosam köztudatban lévő dolog.
Tény és való, hogy a női szervezet ingerlés hatására orgazmust produkál, DE nem mindegy milyen jellegű az az ingerlés. Hiába "ingerelte" az ember, ha nem volt szimpatikus az asszonynak és egyébként sem kívánta, és tegyük fel, még csak be sem nedvesedett, így sok esetben mondjuk csak fájdalmat jelentett neki a szex. Ez nem volt ám egy ritka dolog...
"Kb. 50-100 évvel ezelőttig Európában nem létezett szerelmi házasság."
Ez nagyon szép, kár, hogy nem igaz.
"Ez nagyon szép, kár, hogy nem igaz."
A francokat nem :) De ha úgy kevésbé csípi a csőröd, akkor fogalmazhatunk úgy is, hogy létezett, de a házasságok 90%-a nem az volt. Akkor volt szerelmi házasság, ha k*rva nagy mákjuk volt.
Írtad, hogy hüvelyi orgazmusod csak vele volt. Szóval nincs ott olyan nagy baj...
Lesz ez még jobb is, kicsit oda kell figyelnetek egymásra és megbeszélni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!