Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennétek úgy, hogy nem jó a szex vele?
Hónapok óta tart már a dolog, én nem, illetve csak nagyon ritkán és nagyon nehezen tudok elélvezni, ez őt zavarja, nem is nagyon szexelünk, csak egy-két hetente. Mondjuk most ez annyira nem zavar, kisebb gondom is nagyobb ennél, kielégítem majdnem minden nap és ennyi elég is.
Egyébként minden tökéletes, csak ezzel nem tudom, mit kezdjek. Tegnap este megpróbáltunk szexelni, borzasztó volt. De tényleg. Ő meg akar kérni, de tegnap láttam rajta, hogy erősen elgondolkozik, nyilván ezen. Akkor nagyon rossz volt ebbe belegondolni, de most én is végiggondoltam.
Ha minden, de tényleg minden tökéletes egyébként, csak ez az egy dolog nem megy valamiért, úgy szabad házasodni? Mert végül is lehet, hogy megoldjuk valahogy, vagy elmúlik a probléma, nem tudom. Vagy emiatt inkább el kéne válni, mielőtt még jobban összekapcsolódik az életünk?
Az tart hónapok óta, hogy nem jó a szex :(
Igazából én szúrtam el, mert eleinte nagyon heves volt a kapcsolatunk, minden nap együtt voltunk, többször is, és ez részemről igénnyé vált. Ő emiatt frusztrált lett, és ördögi körbe kerültünk. Mert emiatt nem tudja élvezni a szexet, ha csinálja, az inkább kötelességszerű. Én viszont amint megérzem ezt rajta, onnantól bukott a mutatvány, esélytelen hogy élvezzem. Őt meg nagyon zavarja, hogy nem élvezem, és akkor ő sem élvezi.
Talán két olyan alkalom volt most tavasszal, amikor spontán megkívánt, és akkor jó is volt a szex, két hatalmas orgazmussal részemről. (Plusz pont, eddig csak vele volt hüvelyi orgazmusom, pedig volt már néhány férfi az életemben...)
Semmilyen szervi probléma nincs szerencsére, csak ez a lelki oldala, amivel viszont nem tudom, mit kezdhetnénk.
Tudunk beszélni a dologról, beszélgettünk is. Megpróbáltam, hogy nem erőltetem a szexet, legyen csak akkor, amikor ő akarja, de néha nem sikerül. És akkor megint kényszernek érzi.
Az is gond, hogy ha elkezdünk összebújni, sose tudom, hogy lesz-e belőle szex vagy csak azt akarja, hogy én foglalkozzak vele. És nagyon nem mindegy, mire készülök rá, ha beleélem magam, hogy szexelünk, és kiderül hogy nem, akkor csalódott vagyok, emiatt inkább sosem élem bele magam. Na de ekkor meg ha szexelni akar, akkor mivel nem hangolódtam rá, nem élvezem, és ettől ő megint frusztrált lesz. Nem tudom, hol lehet ebből kitörni.
Akkor egyszerűen hagyjatok ki két hetet.
Nincs szex, nincs önkielégítés, nincs petting. Csók, puszi, ölelés, simogatás lehet, de nemi öröm nuku.
Szerintem két hét múlva úgy fogtok egymásnak esni, mint eleinte.
És igen, nem kell folyamatosan rámásznod utána sem, hagyd, hogy pasi legyen, mert totál "kiherélted" szegényt az állandó "nőstény nyúl" attitűddel.
Köszönöm a válaszokat, igen ezek a félelmeim :(
Esetleg felvetem a nyitott házasságot, hátha :D
Nincs az a pocsék szex, amit rendbe ne lehetne hozni, ha két ember igazán törődik egymással és megértően viszonyul a másikhoz. De itt valami másról van szó és nem arról, hogy két szexuálisan egymáshoz nem illő ember él együtt. Ott a lényeg a kérdező 11-es kommentjében alul zárójelben. Itt valami lelki gond van, amit kezelni kéne, ha kell akkor tényleg szexuálpszichológus segítségével.
Vagy tényleg külön menni, hogy szegény pasi találhasson egy olyan nőt, aki visszaadja ez az önbizalmát. Vele majd a szex is működni fog.
Te meg, kérdező, akkor keresel egy másikat, akivel ilyen téren nem ütköztök nehézségekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!