Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennétek úgy, hogy nem jó a szex vele?
Hónapok óta tart már a dolog, én nem, illetve csak nagyon ritkán és nagyon nehezen tudok elélvezni, ez őt zavarja, nem is nagyon szexelünk, csak egy-két hetente. Mondjuk most ez annyira nem zavar, kisebb gondom is nagyobb ennél, kielégítem majdnem minden nap és ennyi elég is.
Egyébként minden tökéletes, csak ezzel nem tudom, mit kezdjek. Tegnap este megpróbáltunk szexelni, borzasztó volt. De tényleg. Ő meg akar kérni, de tegnap láttam rajta, hogy erősen elgondolkozik, nyilván ezen. Akkor nagyon rossz volt ebbe belegondolni, de most én is végiggondoltam.
Ha minden, de tényleg minden tökéletes egyébként, csak ez az egy dolog nem megy valamiért, úgy szabad házasodni? Mert végül is lehet, hogy megoldjuk valahogy, vagy elmúlik a probléma, nem tudom. Vagy emiatt inkább el kéne válni, mielőtt még jobban összekapcsolódik az életünk?
miért nem beszéled meg vele? többre mennél vele, mint itt...
megfelelő kommunikációval valószínűleg a szexuális probléma is megoldódna, ha nyíltan tudnátok róla beszélni
ha mindezek ellenére is reménytelenül nem működik, természetesen nem mennék hozzá a helyedben, mert a szex igenis fontos része egy kapcsolatnak, bárki bármit is mondjon
én nem hagynám ott ennyiért, bele lehet "tanulni" hogy jobb a másiknak. lehet te sem engeded el magadat eléggé, hogy nem tudsz vele elélvezni.
amúgy is, ha még csak hónapok óta tart a dolog, nem hiszem, hogy egyből az eljegyzésen kellene gondolkozni. ismerjétek meg még jobban egymást, éljetek akkor együtt stb., nem fontos egyből a házasság. addig meg bármi lehet! lehet idővel a szex is jó lesz :)
De mégis mi nem megy rajta? Mert nem mindegy. Ha merevedési gondjai vannak, akkor menjen orvoshoz. Ha csak nem tudtok egymásra hangolódni, az baj, de megoldható.
Próbáljatok ki segédeszközöket bátran. Péniszgyűrűt, vibrátort, dildót -ezek a pasikat is izgatják, hadd játszon egy kicsit! ;-)
De lehet csak egy kis erotikus masszázs hiányzik
A kérdésedre válaszolva, én nem tudnék hozzámenni valakihez aki nem tud velem szexelni. De minden lehetséges megoldást kipróbálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!