Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Így összeházasodnátok? Eltérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így összeházasodnátok? Eltérő igények szex terén.

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyok ezzel a férfival. Minden csodálatos volt idáig. Most vagyunk igazán először szerelmesek. Ő az elején nem is akart komoly kapcsolatot, még a barátai is meglepődtek, hogy mennyire szeret engem. (persze én is imádom őt.) Ő idősebb nálam, lényegesen több partnere volt mint nekem. Az elején bevallom, főleg azért voltam vele mert hihetetlenül jó volt a szex. Ez később kicsit átalakult mivel már szerelemesek voltunk. A szex még mindig nagyon jó vele csak ritkábban akarja. Lehet?, hogy ő már kiélte magát és már nem akar annyiszor szeretkezni? Biztosan szeret és nem csal meg, mivel nagyon sokat együtt akar lenni csak sokszor az alvás a program...Nagyon sokat dolgozik és este néha csak úgy "beájul" az ágyba.. ( Nem kéne ennyit dolgoznia, ez is idegesít mivel ingyen tanít gyerekeket, fiatalokat. (kenuzni, kajakozni tanítja azokat akiknek nincs elég lehetőségük, pénzük tanulni stb..) Ezen kívül mindig kitalál valami dolgot magának, amit persze ő csinál egyedül. Pl: kert egy részének lebetonozása. Ez persze szép dolog ,de én inkább azt szeretném ha többet lennénk együtt.Persze reggelig alszik. Én is sokszor fáradt vagyok (iskola, munka),de én naponta többször szeretném. Most hétvégén is én kezdeményeztem a szexet ő meg aludni akart. Ez egyre jobban idegesít... Érdemes így házasodni? Később így mi lesz? Szeretem őt, de.... 25/L
2010. máj. 3. 13:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%

mennyivel idősebb?

gondolom 40+

már most kijön a korkülönbség,neki elég kevesebb...

kéaőbb se lesz jobb

én nem mennék bele semmi hosszutávúba...

22/L

2010. máj. 3. 13:35
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
A te életed,mi szerencsére nem szólhatunk bele, de én a Szex és New Yorkból Charlotte esetére felhívnám a figyelmet.Ő nem tulajdonított ennek nagy figyelmet bár nem is ez volt a gond de hasonlóan szex területére vonatkozó probléma állt fenn és a végén elváltak.
2010. máj. 3. 13:36
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretném leírni, hogy mennyivel idősebb. Akkor mindeni azzal fog törődni. Egy az ízlésünk mindenben a korkülönbség ellenére, szerintem nem gond. A fiatalabb pasik soha nem érdekeltek...
2010. máj. 3. 13:38
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
szóval szereted, jó vele, de kevés a szex így érdemes e házasodni?....alapvetően akkor érdemes házasodni,ha szeretitek egymást megtudjátok beszélni a problémáitokat, ill ő a másik feled....talán kérdezd meg tőle h miért kevesebb a szex.....a házasság még szerintem várhat...
2010. máj. 3. 13:42
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Megváltoztatni nem fogod tudni az igényeit. Azt kell magadban tisztáznod, hogy el tudod-e így fogadni a kapcsolatotokat. Idővel (1-2 évtized), te is kevesebbszer akarod majd és talán összehangolódtok etéren is ha kibírja addig a kapcsolat. De ha ez már most ennyire zavar, akkor nem fogtok idáig eljutni és nem lesz jövője a kapcsolatnak. Ülj le és gondold át, hogy mik azok a dolgok egy kapcsolatban amik nélkül nem érzed magad boldognak! Ha ezek közül a dolgok közül csak egy is hiányzik a jelenlegi kapcsolatból akkor boldogtalan leszel. Ennek meg semmi értelme sincsen. Hogy később mi lesz? Egy kapcsolat jó esetben nem változik a házassággal vagy maximum rosszabb lesz (amikor ugye elkényelmesedünk egy kapcsolatban vagy úgymond kimutatjuk a fogunk fehérjét), de több szexre ne számíts a házasság után se.
2010. máj. 3. 13:45
 6/25 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle. Azt mondja szeret-(én is így érzem) csak neki már elég a kevesebb szex. Lefekszünk, puszilgat stb.. aztán elalszik mert fáradt. Néha többször is akarja, de ez ritka. Én viszont mindennap szeretném , mivel nagyon jó vele.
2010. máj. 3. 13:48
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül, hogy jó alaposan át ne beszéltük volna a problémát és lehetséges megoldásait, biztosan nem házasodnék össze. ...De én azt nem értem, hogy itt beírtok ilyeneket - 2 év után hogy nem lehet erről beszélni a kedvesetekkel, megkérdezni, miért van ez így, elmondani az igényeiteket?... Nem tudom, lehet, hogy extra szerencsés vagyok, de mi fél év után, ami nem sok idő, jobban kommunikálunk, és egy arcrezdülésből látjuk, ha a másiknak valami nem oké...

És nekem is Charlotte jutott eszembe. Csillivilli álomesküvő, nagy fehér habos ruhaköltemény, jóképű orvos férj, hatalmas vendégsereg, látszólag minden klappol,és akkor Charlotte kétségbeesetten odasúgja a barátnőjének: "Nem áll fel neki!"

Az ingyen tanításról talán nem beszélném le, hiszen ez egy szép tevékenység, és biztosan örömét leli benne. Az viszont nem tetszene, hogy ahelyett, hogy engem kielégítsen, felesleges kertbetonozásba öli az energiáit. OK, persze, azt csinál, amit akar, de én azért elgondolkodnék a fontossági sorrendjén - már ha egyáltalán TUD a problémádról!!!! Ez nem feltétlenül jár a korral, én is jártam 40 éves pasival, és ő folyton kefélni akart.

29/N

2010. máj. 3. 13:54
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt egyébként miből gondolod,hogy neki kellene változnia? Az eszedbe jutott,hogy te adj valamelyest alább az igényeidből? Nem biztos,hogy a te elvárásaidnak kell teljesülniük. Ha sokat dolgozik, érthető,hogy pihenésre vágyik,főleg, ha öreg.
2010. máj. 3. 14:03
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy összhang legyen a szex terén, szerintem a házasság egyik alappillére.

Viszont ha tényleg minden jó, imádod, szereted őt, nem bírsz élni nélküle, jó a szex is, csak épp kevés, hát szerintem vannak egyéb eszközök, amikkel csillapíthatod a farkasétvágyad -ha érted, mire célzok (nézz körül egy szexshopban).

Húszonévesen én is nagyevő voltam, aztán két gyerek után valahogy csökkent az étvágyam. Szóval idővel valszeg Te is hozzáöregszel e téren -pesrsze ez nem 100%.

2010. máj. 3. 14:06
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig, hogy képes ill. hajlandó vagy-e így élni. Hogy egyre jobban háttérbe fog szorulni a szex az életedben, mert a párod, gondolom ahogy idősödik egyre kevésbé kívánja. Sőt lassan lehet h eljön az az idő is, h nem csak kedve nem lesz a dologhoz, hanem képes sem lesz rá, te pedig még mindig vágynál az aktív szexuális életre. Lehet, hogy el fogod tűrni, kibírod ezt, lehet, hogy keresel magadnak egy életerős pasit :)

Szerintem ha felmerült ez a kérdés, érdemes lenne pár évet várni az esküvővel, hogy meglásd hányadán is állsz és ezt hogy tudod tolerálni.

2010. máj. 3. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!