Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így összeházasodnátok? Eltérő igények szex terén.
mennyivel idősebb?
gondolom 40+
már most kijön a korkülönbség,neki elég kevesebb...
kéaőbb se lesz jobb
én nem mennék bele semmi hosszutávúba...
22/L
Anélkül, hogy jó alaposan át ne beszéltük volna a problémát és lehetséges megoldásait, biztosan nem házasodnék össze. ...De én azt nem értem, hogy itt beírtok ilyeneket - 2 év után hogy nem lehet erről beszélni a kedvesetekkel, megkérdezni, miért van ez így, elmondani az igényeiteket?... Nem tudom, lehet, hogy extra szerencsés vagyok, de mi fél év után, ami nem sok idő, jobban kommunikálunk, és egy arcrezdülésből látjuk, ha a másiknak valami nem oké...
És nekem is Charlotte jutott eszembe. Csillivilli álomesküvő, nagy fehér habos ruhaköltemény, jóképű orvos férj, hatalmas vendégsereg, látszólag minden klappol,és akkor Charlotte kétségbeesetten odasúgja a barátnőjének: "Nem áll fel neki!"
Az ingyen tanításról talán nem beszélném le, hiszen ez egy szép tevékenység, és biztosan örömét leli benne. Az viszont nem tetszene, hogy ahelyett, hogy engem kielégítsen, felesleges kertbetonozásba öli az energiáit. OK, persze, azt csinál, amit akar, de én azért elgondolkodnék a fontossági sorrendjén - már ha egyáltalán TUD a problémádról!!!! Ez nem feltétlenül jár a korral, én is jártam 40 éves pasival, és ő folyton kefélni akart.
29/N
Az, hogy összhang legyen a szex terén, szerintem a házasság egyik alappillére.
Viszont ha tényleg minden jó, imádod, szereted őt, nem bírsz élni nélküle, jó a szex is, csak épp kevés, hát szerintem vannak egyéb eszközök, amikkel csillapíthatod a farkasétvágyad -ha érted, mire célzok (nézz körül egy szexshopban).
Húszonévesen én is nagyevő voltam, aztán két gyerek után valahogy csökkent az étvágyam. Szóval idővel valszeg Te is hozzáöregszel e téren -pesrsze ez nem 100%.
Gondold végig, hogy képes ill. hajlandó vagy-e így élni. Hogy egyre jobban háttérbe fog szorulni a szex az életedben, mert a párod, gondolom ahogy idősödik egyre kevésbé kívánja. Sőt lassan lehet h eljön az az idő is, h nem csak kedve nem lesz a dologhoz, hanem képes sem lesz rá, te pedig még mindig vágynál az aktív szexuális életre. Lehet, hogy el fogod tűrni, kibírod ezt, lehet, hogy keresel magadnak egy életerős pasit :)
Szerintem ha felmerült ez a kérdés, érdemes lenne pár évet várni az esküvővel, hogy meglásd hányadán is állsz és ezt hogy tudod tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!