Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Így összeházasodnátok? Eltérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így összeházasodnátok? Eltérő igények szex terén.

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyok ezzel a férfival. Minden csodálatos volt idáig. Most vagyunk igazán először szerelmesek. Ő az elején nem is akart komoly kapcsolatot, még a barátai is meglepődtek, hogy mennyire szeret engem. (persze én is imádom őt.) Ő idősebb nálam, lényegesen több partnere volt mint nekem. Az elején bevallom, főleg azért voltam vele mert hihetetlenül jó volt a szex. Ez később kicsit átalakult mivel már szerelemesek voltunk. A szex még mindig nagyon jó vele csak ritkábban akarja. Lehet?, hogy ő már kiélte magát és már nem akar annyiszor szeretkezni? Biztosan szeret és nem csal meg, mivel nagyon sokat együtt akar lenni csak sokszor az alvás a program...Nagyon sokat dolgozik és este néha csak úgy "beájul" az ágyba.. ( Nem kéne ennyit dolgoznia, ez is idegesít mivel ingyen tanít gyerekeket, fiatalokat. (kenuzni, kajakozni tanítja azokat akiknek nincs elég lehetőségük, pénzük tanulni stb..) Ezen kívül mindig kitalál valami dolgot magának, amit persze ő csinál egyedül. Pl: kert egy részének lebetonozása. Ez persze szép dolog ,de én inkább azt szeretném ha többet lennénk együtt.Persze reggelig alszik. Én is sokszor fáradt vagyok (iskola, munka),de én naponta többször szeretném. Most hétvégén is én kezdeményeztem a szexet ő meg aludni akart. Ez egyre jobban idegesít... Érdemes így házasodni? Később így mi lesz? Szeretem őt, de.... 25/L
2010. máj. 3. 13:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nálunk 13 év a korkülönbség,másfél éve vagyunk együtt,és nálunk is lecsitult a szex. ő is dolgozik sokat. de viszont ha együtt vagyunk az általában fergeteges. ha a szerelem szexre épül,ott régen rossz.
2010. máj. 3. 17:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Megjöttek már az oltogatók,viszont szerintem akkor is érdemes is ezt végig gondolni.

Azt mondjátok,hogy nem alapja a szex egy jó kapcsolatnak?Na lássuk csak.Szereted,szerelemmel oké.De nem elégít ki.Ettől feszült leszel előbb utóbb kitöltöd rajta a mérged és nyekk nektek.Most is úgy gondoljátok?Vagy ti nem igénylitek az orgazmust?Én is sokáig úgy gondolkoztam mint ti, de az,hogy valaki qva sz@r az ágyban, vagy rossz és kevés a szex vagy jó de kevés abból az lesz,hogy előbb utóbb válni fogtok.Mindenki igényli a törődést,az orgazmust,nemigaz,hogy ti enm

2010. máj. 3. 18:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálam a fontossági sorrendben nagyon hátul áll a szex, úgyhogy igen... 21/l
2010. máj. 7. 08:08
 24/25 anonim ***** válasza:

18:53-nál a pont.

Én még azt is hozzátenném, hogy ha hátul áll a szex, a kacsolat csak addig működik, ameddig valamelyik fél meg nem kíván egy másikat. És minél hátrább van a szex, ez annál valószínűbb. És általában a pasi lép (le).

Ráadásul a kérdező igényelné a szexet, tehát nem is áll neki hátul. Fölösleges bemagyarázni neki, hogy az a normális, ha nem szexelnek (eleget).

2010. máj. 7. 10:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok biztos abban, hogy ez a korkülömbség miatt van. Lehet, hogy attól a sok dologtól nincs annyi energiája amit amúgy csinál. Ha az ember éppen meghal a fáradságtól nincs kedve szexelni. Meg az is kérdés mennyi a kevesebb. Szerintem még egy két év és heti 2-3-al te is kiegyezel majd. Persze a 2-3 hetente egy az már nem normális dolog szerintem. És ugyebár a minőség legalább annyit számít mint a mennyiség ha nem sokkal többet. Az viszont ha más dolgokat se csináltok együtt (pl. te is mehetnél vele kajakozni) az gáz, akkor hagyd a fenébe, van sok édes pasi aki jó az ágyban.
2010. máj. 8. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!