Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Így összeházasodnátok? Eltérő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így összeházasodnátok? Eltérő igények szex terén.

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyok ezzel a férfival. Minden csodálatos volt idáig. Most vagyunk igazán először szerelmesek. Ő az elején nem is akart komoly kapcsolatot, még a barátai is meglepődtek, hogy mennyire szeret engem. (persze én is imádom őt.) Ő idősebb nálam, lényegesen több partnere volt mint nekem. Az elején bevallom, főleg azért voltam vele mert hihetetlenül jó volt a szex. Ez később kicsit átalakult mivel már szerelemesek voltunk. A szex még mindig nagyon jó vele csak ritkábban akarja. Lehet?, hogy ő már kiélte magát és már nem akar annyiszor szeretkezni? Biztosan szeret és nem csal meg, mivel nagyon sokat együtt akar lenni csak sokszor az alvás a program...Nagyon sokat dolgozik és este néha csak úgy "beájul" az ágyba.. ( Nem kéne ennyit dolgoznia, ez is idegesít mivel ingyen tanít gyerekeket, fiatalokat. (kenuzni, kajakozni tanítja azokat akiknek nincs elég lehetőségük, pénzük tanulni stb..) Ezen kívül mindig kitalál valami dolgot magának, amit persze ő csinál egyedül. Pl: kert egy részének lebetonozása. Ez persze szép dolog ,de én inkább azt szeretném ha többet lennénk együtt.Persze reggelig alszik. Én is sokszor fáradt vagyok (iskola, munka),de én naponta többször szeretném. Most hétvégén is én kezdeményeztem a szexet ő meg aludni akart. Ez egyre jobban idegesít... Érdemes így házasodni? Később így mi lesz? Szeretem őt, de.... 25/L
2010. máj. 3. 13:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
később te is kevesebbet akarsz majd,és inkább csak összebújnál. én se hittem,amikor nekem mondták,de így lett. most már a párom könyörög nekem...
2010. máj. 3. 14:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Két lehetőség áll fenn: vagy beéred annyi szexszel, amennyit a párod teljesíteni tud és a kapcsolatot más irányban építgeted, vagy ragaszkodsz a több szexhez, amire ő már nem képes, ezért előbb-utóbb tovább állsz. Fontos a szex, de nem minden! Idővel te is lehiggadhatsz egy kicsit és egyensúlyba kerülhettek. De első sorban neked kell visszavenni, ha vele akarsz maradni. Mérlegeld: van-e annyi egyéb jó oldala, ami alapján tudnál vele élni.
2010. máj. 3. 14:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nehéz.... Alapvetően az eltérő szexuális igények okozhatnak problémát egy házasságban, sőt válás is lehet belőle. De! Azt Neked kell tudnod, megtudnod, kiderítened, hogy ez a visszavett "étvágy" csak azért van-e, mert sokat dolgozik, később változhat-e vagy egyéb dolog van a háttérben? Ez a kulcsa a dolognak. Mert mindenkinek vannak nehezebb időszakai, amikor kimerült, fáradt, azért szexel kevesebbszer, de ha ez változik, akkor visszaáll minden a régi mederbe. De ha ez állandó és a párodnak van alapvetően kevesebb igénye, akkor sajnos ez később visszaüthet, konfliktusokhoz vezethet. Ezt próbáld magadban lejátszani! Sok sikert!
2010. máj. 3. 14:14
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnálom, hogy ezt írom, de én nem megyek hozzá egy olyan emberhez, aki mást igényel az ágyban mint én. Nekem nagyon fontos a szex, ez összetart egy rossz házasságot, és szét tud barmolni egy jót is .Szeretőt pedig nem óhajtok tartani, ha nem muszáj.Ebbe tönkre lehet menni, és tönkre is fog menni a kapcsolat.
2010. máj. 3. 14:17
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Naponta? Ilyenről csak férfi esetében hallottam.
2010. máj. 3. 14:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Naponta? Ilyenről csak férfi esetében hallottam.

nőből vagyok,de nekem is napi igényem van,de ehhez olyan pasi is kell...szerencsére megvan..és huszonéves...

22/N

2010. máj. 3. 14:43
 17/25 anonim ***** válasza:
hát én úgy gondolom, h naponta azért a legjobb házban sem jön össze, stressz, meg stb, ok mikor az ember nyaral, meg szabadságon, de ahogy írod keményen helyt áll az élet minden területén, így érthető h nem képes tartani az iramot...másrészről meg ha elmúlt már 30-35, akkor ne is várd tőle h úgy viselkedjen mint egy kamasz...a házasság meg alapvetően nem a szexről szól elsősorban.....
2010. máj. 3. 15:08
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem tudjátok megoldani a helyzetet, semmiképp nem érdemes házasodni, úgyis tönkremegy, ha megcsalod, azért, ha nem csalod meg, azért.

Viszont a szexnek lehet más módja is, nem muszáj lefeküdni, lehet kézzel és egyéb módokon. Ha erre nem hajlandó, sajnos el kell gondolkoznod azon, érdemes-e folytatni. Viszont azt nem hiszem, hogy elvárhatod, hogy naponta többször rendelkezésedre álljon, ha tetszik, ha nem.

Írod, hogy nagyon jó vele a szex. Én azért firtatnám, hogy mennyire, mert a nagy mennyiség akarása inkább arra utal, hogy valamilyen szempontból kielégítetlen vagy. Akár testileg, akár lelkileg...

Már csak ezért is meggondolandó a házasság.

2010. máj. 3. 15:16
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
Csak egy gondolatot szeretnék leírni . Nekem volt olyan 30 éves pasim akivel kéthetente lehetett ágybabújni mert ő csak annyiszor igényelte , nem a kor számít !
2010. máj. 3. 15:34
 20/25 anonim ***** válasza:

ha a szexszre épül egy kapcsolat az sosem igazi szerelem!

ha így megvisel a hiánya úgy elfogtok válni felnőtt változókor után mint a sicc

2010. máj. 3. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!