Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így összeházasodnátok? Eltérő igények szex terén.
Naponta? Ilyenről csak férfi esetében hallottam.
nőből vagyok,de nekem is napi igényem van,de ehhez olyan pasi is kell...szerencsére megvan..és huszonéves...
22/N
Ha nem tudjátok megoldani a helyzetet, semmiképp nem érdemes házasodni, úgyis tönkremegy, ha megcsalod, azért, ha nem csalod meg, azért.
Viszont a szexnek lehet más módja is, nem muszáj lefeküdni, lehet kézzel és egyéb módokon. Ha erre nem hajlandó, sajnos el kell gondolkoznod azon, érdemes-e folytatni. Viszont azt nem hiszem, hogy elvárhatod, hogy naponta többször rendelkezésedre álljon, ha tetszik, ha nem.
Írod, hogy nagyon jó vele a szex. Én azért firtatnám, hogy mennyire, mert a nagy mennyiség akarása inkább arra utal, hogy valamilyen szempontból kielégítetlen vagy. Akár testileg, akár lelkileg...
Már csak ezért is meggondolandó a házasság.
ha a szexszre épül egy kapcsolat az sosem igazi szerelem!
ha így megvisel a hiánya úgy elfogtok válni felnőtt változókor után mint a sicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!