Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hozzámennétek úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzámennétek úgy, hogy nem jó a szex vele?

Figyelt kérdés

Hónapok óta tart már a dolog, én nem, illetve csak nagyon ritkán és nagyon nehezen tudok elélvezni, ez őt zavarja, nem is nagyon szexelünk, csak egy-két hetente. Mondjuk most ez annyira nem zavar, kisebb gondom is nagyobb ennél, kielégítem majdnem minden nap és ennyi elég is.

Egyébként minden tökéletes, csak ezzel nem tudom, mit kezdjek. Tegnap este megpróbáltunk szexelni, borzasztó volt. De tényleg. Ő meg akar kérni, de tegnap láttam rajta, hogy erősen elgondolkozik, nyilván ezen. Akkor nagyon rossz volt ebbe belegondolni, de most én is végiggondoltam.

Ha minden, de tényleg minden tökéletes egyébként, csak ez az egy dolog nem megy valamiért, úgy szabad házasodni? Mert végül is lehet, hogy megoldjuk valahogy, vagy elmúlik a probléma, nem tudom. Vagy emiatt inkább el kéne válni, mielőtt még jobban összekapcsolódik az életünk?

2013. máj. 6. 16:46
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 30-as, azért arról a boldogan élnek-ről elvitázhatnánk pár órát, de ne tegyük. Éltek. Valahogy.

Az mondjuk megint elég kemény, aki azért nem szeretkezik a párjával, mert a gumit unja, tablettát meg nem szed. (Többi módszer? Megoldáskeresés???)

2013. máj. 7. 13:58
 32/49 anonim ***** válasza:
akkor maszturbáljon....
2013. máj. 7. 14:01
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ami még érdekesebb, a női orgazmus kérdése. Nem hiszem, hogy a 20. század végén találták volna fel. Tíz meg tízezer éve élnek emberek, és a nő is úgy lett összerakva, hogy képes élvezni. Nem véletlenül. Biológiai okai is megvannak. Egyszerűen a 20. században jutottunk el oda, hogy ki lehet mondani, hogy van-e vagy nincs, átéli vagy sem a nő. Előtte lövésünk sincs, mi volt, hiszen senki nem beszélgetett a viktoriánus szalonokban vagy a középkorban arról, hogy hány orgazmusa volt Henrikkel...
2013. máj. 7. 14:02
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

"nők úgy élték le az életüket a férjük mellett 2-3 gyerek szülése után, hogy egyszer sem volt orgazmusok szex közben....és érdekes módom nem váltak el, boldogan éltek. "

Azt azért ne felejtsük el hozzátenni, hogy úgy nőttek fel hogy

1. arra tanították őket, hogy a szex célja a férj öröme és a gyereknemzés

2. nem tudtak róla, hogy létezik női orgazmus is

3. ha tudtak is róla, úgy tartották, hogy egy nő dolga a házasságban a gyerekek potyogtatása és nevelése, nem pedig a saját öröme

4. akkoriban a házasságot nem két egyenrangú fél párkapcsolatának tekintették, ahol egymás boldogsága és a kölcsönös örömszerzés volt a cél, hanem egy alá-fölé rendeltségi viszonynak, ami lehetőleg anyagilag is kedvező

Mindehhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én is tök boldogan ellennék csokoládé nélkül, ha halvány lila fingom nem lenne róla, mi az a csokoládé és nem tudnám, milyen finom is az. De minthogy tudom, nem kívánok nélküle ellenni, ha ezer meg ezer lehetőségem van arra, hogy részese legyen az életemnek. Remélem érzed az összefüggést...

2013. máj. 7. 14:04
 35/49 anonim ***** válasza:
0%

Nagyapámnak volt egy képes könyve királyok korabeli festmények voltak benne..még azon is voltak olyan 69 pózok hogy csak lestem...elég érdekes hogy a 70 éves nagyanyámék nem is hallottak orgazmusról sőt a szexről ciki volt beszélni :S Vagy csak a falusi emberek voltak ilyen buták (prűdek ) :S

Lehet hogyha elmentem volna pestre akkoriban, ott biztos máshogy élték a nemi életüket az emberek ...

2013. máj. 7. 14:10
 36/49 anonim ***** válasza:
82%
35, ha az ember 100 évvel ezelőttig nem halott volna a nemi élvezetekről, akkor nem maradtunk volna fenn.
2013. máj. 7. 14:12
 37/49 anonim ***** válasza:
81%

olvasd el a 34est

szó sincs a nemi élvezetekről...csak a pasi élvezetéről

a nő le volt tojva

2013. máj. 7. 14:14
 38/49 anonim ***** válasza:
26%
36-Te is tudod, hogy ez nem igaz. A szaporodás volt régen a szex elsődleges célja. Vagy szerinted ha a nők nem élvezték, gyereket se akartak? :) (Amúgy ez kódolva van, a szaporodás utáni vágy, ösztön.) Akkor mit gondolsz arról, aki inszemináció vagy mesterséges megtermékenyítés útján esik teherbe. Az aztán nem okoz élvezetet és jé mégis csinálja, aki gyereket szeretne és máshogy nem megy.
2013. máj. 7. 14:14
 39/49 anonim ***** válasza:
92%
Egyes területeken pedig a nő még mindig csak eszköz a férfi orgazmusához. Van ahol a csiklót ki is vágják... Sokan túl keveset tudnak a világról ahhoz képest, hogy benne élnek.
2013. máj. 7. 14:15
 40/49 anonim ***** válasza:
26%

de szó sincs róla hogy élvezi miközben beleteszik a gyereket (avagy a péniszt ;)

a 34-es akkor is jól fogalmazta meg

ha nem tudták milyen az orgazmus ...nem is hajszolták...megvárták míg a férj elvégzi a dolgát aztán aludtak

2013. máj. 7. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!