Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi, aki 8 év kapcsolat után is teljesen elzárkózik az eljegyzés/házasság témától, az miért teszi?
Adott egy valóban boldog, élményekkel teli, változatos kapcsolat, ami több, mint 8 éve tart. A férfi még csak beszélgetés szintjén sem hozakodik elő a témával, illetve ha felmerül bármi kapcsán (film, barátok eljegyzése pl.), hihetetlen gyorsasággal vált témát, és a "hallottad, hogy Juci és Zoli összeházasodnak?" kérdésre is kb. "milyen sokat esett ma az eső" válasz érkezik. (Nem nagy túlzással!)
Ez miért van? Nem eljegyzésre és házasságra szólítja fel a nő, hanem néha-néha felmerül az élet dolgai miatt, de még egy általános beszélgetést is leterel. Még ha távoli ismerős kérdez is rá, hogy mi újság a témával, akkor úgy tesz, mint ha nem is hallotta volna a kérdést és nem válaszol. Nem értem, miért nem lehet beszélgetni. Beszélni bármiről lehet, nem? Ha a Marsra szállásról kezdünk el beszélgetni, az még nem azt jelenti, hogy az ember holnap már rajta akar állni.
Ti mit gondoltok erről?
22: Miért olyan furcsa, hogy másnak más az értékrendje?
Amit leírsz "csak"-ként, szerintem annál többet nem kaphat egy nő, mert az a mennyország. Szerintem minden nő ezt keresi egy kapcsolatban, és olyan furcsa kötöttségre megy gyerekre vágyásról olvasni, sőt egyáltalán úgy emlegetni ezeket, mint amik labdába rúghatnak az említettekkel szemben...
Sziasztok!:)
Jaj de fura, hogy ezt már 4 éve írtam és még mindig van, aki rátalál a kérdésemre!:)
Azóta is együtt vagyunk a párommal, minden rendben és azóta már jegyespár vagyunk!:) Eszméletlen nagy meglepetés volt számomra a lánykérés, főleg így több, mint 10 év után. Talán én sem láttam a fától az erdőt, és bebeszéltem magamnak dolgokat, de nem arról volt szó, hogy nem akart összeházasodni, teljesen más okok álltak a háttérben.
Én nem firtattam a dolgot, szerettem, és szeretem mai napig, úgy voltam vele, így is boldogok vagyunk, nem teszem függővé a 10 éve működő kapcsolatunkat attól, hogy megkér-e vagy sem. Aztán megtörtént úgy, hogy én egyáltalán "nem vártam", nem számítottam rá és nagyon boldoggá tett. És talán ez az igazi, őszinte boldogság, amit egy nő érezhet: ha úgy kérik feleségül, hogy az soha nem volt kikönyörögve, veszekedések árán megvásárolva a gyűrű. NE tegyétek lányok, az nem igazi lánykérés, ha a türelmetlenség miatt teszi meg ezt a lépést a férfi!Szerintem.
Bár hozzá kell tennem, én most vagyok 29, tehát ez is sokat számít, hogy nem 40 évesen vártam a következő lépést a kapcsolatban, mert az sem mindegy, kinek mennyi ideje van és mire.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!