Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok légyszí olyan eljegyzéses sztorikat, amikor a nő azt hitte, hogy gyűrűt kap, mire kiderült, hogy mégse?
ezért nem kell feleslegesen reménykedni.... mondjuk én g.ciségnek tartom hogy mondogatja hogy húúú micsoda meglepi lesz, a csajt besózatja és pofára ejti
én egy ilyen akció után elhagynám az tuti
unokabáttyám csinálta meg a nőjével. szegény várta a gyűrűt, felhívott izgatottan hogy na most majd hátha...erre kapott egy lógófülü kiscicát. aztán egy hónap múlva szét is mentek :/
Ez nem akkora nagy sztori, de kétszer is voltam úgy, hogy kicsit benéztem a dolgot. :D
Az egyik karácsonykor. Még korábban említette, hogy arany, amit kapok és picike és tudja, hogy szeretnék olyat. Aztán előkerült egy ékszeres doboz. - egy pár szívecskés fülbevaló volt. DE örültem neki, mert tényleg vágytam egy szép arany fülbevalóra (az arany azért volt fontos, mert fémallergiám van, semmi mást nem bírok viselni) De ott egy kis ideig félreértettem a dolgot. :)
Máskor pedig a születésnapi ajándékomról beszéltünk. Ő mondta, hogy olyat kapok, amire már régóta vágyom. Persze bezsongtam, mert régi álmom, hogy születésnapomon kérjen meg. Botmixert kaptam. :D (amit azóta is örömmel használok)
Nekem ezelőtt sose fordult meg az eljegyzés a fejemben.
Aztán egy nyaraláson (másfél éve voltunk együtt ) egy szép pillanatunkban azt mondta, legszívesebben már most megkérné a kezem.
Na akkor mintha egyet kattant volna az agyam...
Állandóan gyakorit olvasgattam, hirtelen minden ismerősömet eljegyezték. ( persze szó nem volt ilyesmiről csak sokkal inkább felfigyeltem ha valaki kimondta az eljegyzés szót )
De a lényeg, hogy az ismerősi körömben tényleg több mindenkit eljegyeztek, főleg olyanokat, akik nem voltak együtt olyan régóta, mint mi.
Aztán egyre többet gondoltam az eljegyzésre magamra se ismertem... Eljött karácsony na hát már előtte hetekkel pedzegettem, hogy na mit fogok kapni?
Aztán egyre több dolgot árult el az ajándékomról, én persze egyre biztosabb voltam benne, hogy gyűrű lesz az.
Mindenbe azt képzeltem bele.
Aztán (szerencsére) elmondta, hogy vaterán veszi és mivel minden jelszavát tudjuk egymásnak , napokig tartó rágódás után beléptem, mondván ha mégse az, ne koppanjak akkorát.
Mondanom se kell, nagyon nagyon nagyon jól tettem, hogy megnéztem!
Mert nem akartam volna karácsony estéjén csalódott lenni, mellesleg nagyon szép ajándékot kaptam volna.
Végül azért nem kaptam meg, mert elárultam, hogy meglestem, és feltétel volt, ha megnézem nem fogom megkapni.
Utólag őrülök, hogy nem akkor volt, mert amúgy nem annak őrülnék a legjobban ha karácsonykor lenne.
Azóta se történt meg :)
De úgy érzem lassan lassan itt lesz az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!