Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Írnátok légyszí olyan eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok légyszí olyan eljegyzéses sztorikat, amikor a nő azt hitte, hogy gyűrűt kap, mire kiderült, hogy mégse?

Figyelt kérdés
:) Most akadtam egy kérdésnél ilyen sztorikba és annyira tetszett olvasni,hogy pl állt ott a csaj talpig díszben,kisminkelve,várva,talán majd most kap gyűrűt,erre párja elővett egy kiskutyát...Félre ne értsétek,nem gúnyolódni akarok,csak elképzelem ezeket a sztorikat...Nálunk is aktuális lesz a lánykérés,ezért tetszenek most az ilyen történetek.

2012. aug. 15. 16:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kutyától nem félek,mert már van kettő nekünk.Mi 6 éve vagyunk együtt,és mindent megbeszélünk,így a közös jövőnket is tervezgetjük,és köztük van a lánykérés,majd esküvő,majd még 30 éves korom előtt ha minden jól megy jöhet a béjbíí.Nyugi,nem egyetemisták vagyunk,mielőtt jönnének a kritikák,3 éve élünk együtt,én 26,ő 28 éves.Pontos időpontot persze nem beszéltünk a lánykérésről(még jó),erőltetésről szó sincs,egyszerűen csak vicces hangulatban vagyok,és jó ilyen történeteket olvasgatni.
2012. aug. 15. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Egyik barátnőmmel esett meg. 5. évfordulójukat ünnepelték a sráccal, barátnőm 24, a barátja 26 éves volt, ideális kor tehát az eljegyzéshez. A srác ráadásul az 5. évforduló alkalmából elhívta a lányt egy elegáns étterembe, pedig nem szoktak ilyen helyen enni, legutóbb az első évfordulón mentek el vacsorázni.

Ott voltak tehát az étteremben, mindketten elegáns ruhában, 5. évforduló, a srác ünnepélyesen elővesz egy kis dobozkát. Lány szíve persze nagyot dobban, ő már régóta szeretett volna eljegyzést.

A fiú azonban csak átnyújtja a dobozkát, és annyit mond: "Boldog évfordulót, szívem!" A lány kinyitja a dobozt, hát gyűrű van benne. Várja a nagy kérdést, de végül kiderül, a fiú csak ajándéknak vette a gyűrűt, nem eljegyzési szándékkal. A barátnőm eléggé csalódott volt, hiszen már beleélte megát... :)

Szóval fiúk! Ilyen helyzetben NE vegyetek gyűrűt "csak úgy ajándékba" a lánynak. :D

(Amúgy fél évvel később megtörtént valóban az eljegyzés, 8 hónapra rá össze is házasodtak. :)

2012. aug. 16. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
nekem is akart anno venni az exem gyűrűt,de nem eljegyzésből hanem csak ajándékba,én meg mondtam neki h ha ékszert akar tegye,de gyűrűt csak úgy ne vegyen. nem is kaptam se így,se úgy. most már azt mondom szerencsére!!!! amúgy én is vártam és vágytam..
2012. aug. 17. 08:19
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

A mi sztorink félig ideillő :) Sejtettem a lánykérést, voltak rá utalások, bele is éltem magam. Eljött a Karácsony, tudtam hogy az a nagy nap.

Ajándékozás kettesben. Majd kiugrott a szivem, erre párom elővesz egy nagy dobozt. Ááá mondom biztos becsapós és egy kis doboz lesz benne gyűrűvel. De nem. Azt se tudtam h rejtegessem a könnyeim,minden életkedvem elment.Igaz pár perc hatásszünet után tényleg előkapta gyűrűt. :)

De az a gyűrű elötti pár perc, hát nagyon durva volt.

2012. aug. 22. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!