Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok légyszí olyan eljegyzéses sztorikat, amikor a nő azt hitte, hogy gyűrűt kap, mire kiderült, hogy mégse?
Egyik barátnőmmel esett meg. 5. évfordulójukat ünnepelték a sráccal, barátnőm 24, a barátja 26 éves volt, ideális kor tehát az eljegyzéshez. A srác ráadásul az 5. évforduló alkalmából elhívta a lányt egy elegáns étterembe, pedig nem szoktak ilyen helyen enni, legutóbb az első évfordulón mentek el vacsorázni.
Ott voltak tehát az étteremben, mindketten elegáns ruhában, 5. évforduló, a srác ünnepélyesen elővesz egy kis dobozkát. Lány szíve persze nagyot dobban, ő már régóta szeretett volna eljegyzést.
A fiú azonban csak átnyújtja a dobozkát, és annyit mond: "Boldog évfordulót, szívem!" A lány kinyitja a dobozt, hát gyűrű van benne. Várja a nagy kérdést, de végül kiderül, a fiú csak ajándéknak vette a gyűrűt, nem eljegyzési szándékkal. A barátnőm eléggé csalódott volt, hiszen már beleélte megát... :)
Szóval fiúk! Ilyen helyzetben NE vegyetek gyűrűt "csak úgy ajándékba" a lánynak. :D
(Amúgy fél évvel később megtörtént valóban az eljegyzés, 8 hónapra rá össze is házasodtak. :)
A mi sztorink félig ideillő :) Sejtettem a lánykérést, voltak rá utalások, bele is éltem magam. Eljött a Karácsony, tudtam hogy az a nagy nap.
Ajándékozás kettesben. Majd kiugrott a szivem, erre párom elővesz egy nagy dobozt. Ááá mondom biztos becsapós és egy kis doboz lesz benne gyűrűvel. De nem. Azt se tudtam h rejtegessem a könnyeim,minden életkedvem elment.Igaz pár perc hatásszünet után tényleg előkapta gyűrűt. :)
De az a gyűrű elötti pár perc, hát nagyon durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!