Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani megtörtént cikis házasságkötési sztorikat?
Az első esküvő amire elmentem a párommal nagyon viccesre, sikeredett, hát inkább gázasra...
A nyitó táncnál az a szám ment, hogy "...CSALTÁL MÁR ÉS CSALTAK BIZTOSAN" hát azt hittem besz.rok....mondtam is a páromnak, az én esküvőmön a zenész ezt nem élte volna túl...
A hab a tortán azonban nem ez volt, hanem a kialakult lincselő hangulat, mert egy számot se tudott végig énekelni...
A meggy pedig a habon, az volt, amikor levestálalás közben leesett a színpadról magával húzva az énekesnőt, a gitárost és a szintetizátort...
Egy hét múlva értem haza, mindenki azzal fogadott, hogy volt egy olyan esküvő, képzeljem el, ahol a zenész megrészegedett...és leesett a színpadról...mire csak annyit tudtam felelni, NEM MONDJÁTOK ?! :))
Azóta is ez a "kedvenc" esküvői sztorim...
elvitte a rendőrség?:)
Azt hittem ilyen csak Bartha Zsolttal történhet....:)
Írjatok még, nagyon várom.
A második is jó volt, mindenkinek megy a pont!
Húgomék esküvője úgy volt megtervezve, hogy a pár közvetlen rokonait hintóval viszik a templomba a többi vendég pedig mögöttük megy lassan.
Amikor odaértünk a templomhoz kiderült, hogy a másikhoz kellett volna menni. Elmentünk a másikhoz, de onnan a pap már hazament.
Végül meg lett tartva az esküvő:)
Húúú, bakker ez se rossz.Csak polgáriuk lett végül?
Egyébként az én nővéremén végig arról beszélt a (református)pap, hogy legalább addig legyenek jók egymáshoz amíg el nem válnak, a báttyámén meg volt bunyó, igaz már reggel fele, kevés ember volt már ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!