Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan templomot mondani, ahol biztosan összeadnak minket úgy, hogy egyikünk nincs megkeresztelve?
A párom római katolikus (legalábbis így keresztelték, a vallást nem gyakorolja).
Nagyon szeretne templomi esküvőt, de én ezért nem szeretnék keresztelkedni.
Úgy tudom, vannak templomok, ahol így is összeadnak, és vannak, ahol nem.
Elég sok templom van budapesten, amúgy is nehéz választani, és nincs időm mindegyiket körbejárni :)
Tehát valaki tudna olyat, ahol nem kötnek ebbe bele?
Az én férjem nem hívő, és meg sincs keresztelve.
Mégis összeadtak minket 6 évvel ezelőtt egy református templomban. Nem kellett megkeresztelkednie. "Csak" annyi történt, hogy megkérdezték, mindketten reformátusok vagyunk-e, és mi azt mondtuk, hogy igen...
Első válaszoló, picit félreolvastad, egyikünk NINCS :D
2. válaszoló, igen, én is valami ilyesmiben reménykedem.
Nem sok kedvem van az egészhez, nekem megfelelne egy sima polgári is, de ha a párom ennyire szeretné...
Az első válaszoló jól olvas.. csak a te olvasásoddal van baj:
Tudtok olyan templomot mondani, ahol biztosan összeadnak minket úgy, hogy egyikünk nincs megkeresztelve?
A párom római katolikus (legalábbis így keresztelték, a vallást nem gyakorolja).
TE MAGAD ÍRTAD.
Tehát a párod katolikus... te meg nem vagy hívő így nem igen ad össze senki.
Bocs az Offért, de egy ismerősöm pont ebben a helyzetben van (hacsak nem te vagy az)
Ha jutottál valamire, írd meg légy szíves.
Sok boldogságot! (akár keresztelővel, akár anélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!