Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Talán nem kellett volna az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán nem kellett volna az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Karácsonykor a párom megkérte a kezem...én voltam a világ legboldogabb nője,hiszen imádom és mindigis erre vágytam.De valahogy most már nem tudom mi értelme volt.Szeretnék esküvőt még idén,de nem is ez a lényeg,hanem hogy nagyon vágyom már babára..tudom,hogy ő imádja a gyerekeket és szeretne is a közeljövőben,már csak megszakítással védekezünk,de többre nem bírom rászedni.Szerintem az van a háttérbe ,hogy fél az esküvőtől.Ezt maga monda,így arra gondolok hogy talán azért késlelteti a gyerekvállalást is,hogy időt nyerjen.Teljesen ki vagyok készülve!Gondolom tudjátok milyen érzés az amikor csak a babán jár az ember agya?De vele valahogy most mégcsak beszélni sem lehet róla.Tök fölöslegesnek érzem az eljegyzést is :/
2013. febr. 12. 20:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat,tanulságosak sok esetban.Csakhát nehéz az agynak parancsolni :( Amugy mint sokan írták én nem erőltetem rá,nem mindennapos ez a téma..és szeretkezés közben nem is agyalok ezen.Csak félek,hogy most jók az eredményeim,később majd nem lesznek...sajnos...Szeretném ha maga döntene róla,csak sajnos az a fajta aki túlreagál mindent...mindenen sokat agyal..Az egyébként miert baj ,hogy ennyi évesen szeretnénk babát,ha minden megvan hozzá?
2013. febr. 14. 16:30
 22/30 A kérdező kommentje:
Ja és igen ez párkapcsolat,nem bébigyártó labor...ez a téma csak nemrég merült fel komolyabban éppen azért,mert ő az igazi számomra és CSAK neki szeretnék gyereket szülni!!!!
2013. febr. 14. 16:33
 23/30 anonim ***** válasza:

"Az egyébként miert baj ,hogy ennyi évesen szeretnénk babát,ha minden megvan hozzá?"

Valóban meg lenne?? Úgy gondolod? A párod úgy tűnik, mégsem.

2013. febr. 14. 19:43
 24/30 anonim ***** válasza:

"Ja és igen ez párkapcsolat,nem bébigyártó labor"

Kedves Kérdező, kicsit figyelmesebben kéne olvasnod, én ugyanis egy szót sem ejtettem a te párkapcsolatodról, csak az általam látott példákról meséltem...

2013. febr. 15. 09:36
 25/30 anonim ***** válasza:

24-es, lehet, hogy a kerdezo nem hozzad intezte a szavait;)

egyebkent szerintem sok esetben csunyan betamadtak a kerdezot, en ennek tulajdonitom a deffenziv hozzaallast.

nem mellesleg egy ket embernek olyan a szovegertese hogy facepalmot kaptam. :(

2013. febr. 15. 23:56
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem értem csak feltettem egy kérdést,ami bánt..miért kell ilyen csúnyán támadni?ez néhány esetben teljesen sértő!én elfogadom a tanácsokat,de sértéseket nem kérek!
2013. febr. 16. 11:46
 27/30 A kérdező kommentje:

én figyelmesen olvasok!

így szól a kérdés:

"Most komolyan, ez párkapcsolat vagy bébigyártó labor?"

és én erre válaszoltam,higy igenis ez párkapcsolat és nem bébigyártó labor! :D

Talán nem én olvasok figyelmetlenül:)

2013. febr. 16. 11:49
 28/30 anonim ***** válasza:
18%

Nem baj, Kérdező, átvesszük újra.

Azt a bekezdést így kezdtem: "A környezetemben számos házasság, kapcsolat ment gallyra azon..." A bekezdést záró bébigyártó laboros felvetés a bekezdésben leírt kapcsolatokra vonatkoznak, amik nem a tieid. Világos?

2013. febr. 16. 15:08
 29/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nagyon felelőtlenek vagytok... Én azt mondom ezt sürgősen tisztázzátok, hogy most akartok-e gyereket vagy sem, ugyanis a megszakítás nem védekezés, és ha ne adj isten besikerül a gyerek az lesz a következő kérdésed elvetesd-e mert a párod még nincs felkészülve az apaságra...
2013. febr. 17. 20:21
 30/30 anonim ***** válasza:

beszéljétek meg ki mikor és mit akar!

és ne most aggódj azon, hogy nem estél teherbe amikor még csak megszakítás van...aggódj akkor amikor már egy éve nem jön össze védekezés nélkül mint nekem....

egyébként szerintem kicsit egyszerre akarsz mindent. örülj az eljegyzésednek. néhány év múlva lesz esküvő. akkor annak. a házasság első évében amúgy se biztos hogy jó ötlet rögtön gyereket vállalni. élvezzétek kettesben az életet esküvő után és majd fél, 1 de akár 2-3 évet is várhattok a babával.

tudom milyen vágyni egy gyerekre...de ne görcsölj. megszakad a szívem hogy nekem valószínűleg nem is lehet:( de szexnél pl nem is gondolok rá... nálam nem csak pajzsmirigy a probléma.....

de ne erről szóljon az életed....

27/N

2013. febr. 25. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!