Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán nem kellett volna az eljegyzés?
"Az egyébként miert baj ,hogy ennyi évesen szeretnénk babát,ha minden megvan hozzá?"
Valóban meg lenne?? Úgy gondolod? A párod úgy tűnik, mégsem.
"Ja és igen ez párkapcsolat,nem bébigyártó labor"
Kedves Kérdező, kicsit figyelmesebben kéne olvasnod, én ugyanis egy szót sem ejtettem a te párkapcsolatodról, csak az általam látott példákról meséltem...
24-es, lehet, hogy a kerdezo nem hozzad intezte a szavait;)
egyebkent szerintem sok esetben csunyan betamadtak a kerdezot, en ennek tulajdonitom a deffenziv hozzaallast.
nem mellesleg egy ket embernek olyan a szovegertese hogy facepalmot kaptam. :(
én figyelmesen olvasok!
így szól a kérdés:
"Most komolyan, ez párkapcsolat vagy bébigyártó labor?"
és én erre válaszoltam,higy igenis ez párkapcsolat és nem bébigyártó labor! :D
Talán nem én olvasok figyelmetlenül:)
Nem baj, Kérdező, átvesszük újra.
Azt a bekezdést így kezdtem: "A környezetemben számos házasság, kapcsolat ment gallyra azon..." A bekezdést záró bébigyártó laboros felvetés a bekezdésben leírt kapcsolatokra vonatkoznak, amik nem a tieid. Világos?
beszéljétek meg ki mikor és mit akar!
és ne most aggódj azon, hogy nem estél teherbe amikor még csak megszakítás van...aggódj akkor amikor már egy éve nem jön össze védekezés nélkül mint nekem....
egyébként szerintem kicsit egyszerre akarsz mindent. örülj az eljegyzésednek. néhány év múlva lesz esküvő. akkor annak. a házasság első évében amúgy se biztos hogy jó ötlet rögtön gyereket vállalni. élvezzétek kettesben az életet esküvő után és majd fél, 1 de akár 2-3 évet is várhattok a babával.
tudom milyen vágyni egy gyerekre...de ne görcsölj. megszakad a szívem hogy nekem valószínűleg nem is lehet:( de szexnél pl nem is gondolok rá... nálam nem csak pajzsmirigy a probléma.....
de ne erről szóljon az életed....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!