Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Talán nem kellett volna az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán nem kellett volna az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Karácsonykor a párom megkérte a kezem...én voltam a világ legboldogabb nője,hiszen imádom és mindigis erre vágytam.De valahogy most már nem tudom mi értelme volt.Szeretnék esküvőt még idén,de nem is ez a lényeg,hanem hogy nagyon vágyom már babára..tudom,hogy ő imádja a gyerekeket és szeretne is a közeljövőben,már csak megszakítással védekezünk,de többre nem bírom rászedni.Szerintem az van a háttérbe ,hogy fél az esküvőtől.Ezt maga monda,így arra gondolok hogy talán azért késlelteti a gyerekvállalást is,hogy időt nyerjen.Teljesen ki vagyok készülve!Gondolom tudjátok milyen érzés az amikor csak a babán jár az ember agya?De vele valahogy most mégcsak beszélni sem lehet róla.Tök fölöslegesnek érzem az eljegyzést is :/
2013. febr. 12. 20:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnék esküvőt még idén,de nem is ez a lényeg,hanem hogy nagyon vágyom már babára..tudom,hogy ő imádja a gyerekeket és szeretne is a közeljövőben,már csak megszakítással védekezünk,de többre nem bírom rászedni."

Megszakítással védekeztek. Majd több is lesz, ha végre teherbe esel.

2013. febr. 13. 10:29
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit nekem annak a nőtípusnak tűnsz, akinek soha semmi nem elég. Amíg "csak" kapcsolatban van, az eljegyzésre vágyik. Az eljegyzés után két hónappal viszont már nem örül, mert ideje lenne az esküvőnek. Az esküvő után 2 héttel már azon kattog, hog ymiért nem válallnak még gyereket.

Picit lassíts le! (Tudod, mély levegők, behunyt szem stb.)

Eljegyzett a párod, tudod róla, hogy szeretne babát a közeljövőben, tudod róla, hogy ezt veled szeretné. Nem gondolod, hogy rengeteg okod lenne a boldogságra?!

2013. febr. 13. 14:34
 13/30 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre!Én nem könyörögtem ki az eljegyzést,sőt meg is lepődtem rendesen.Nincs azzal semmi baj,hogy még nem érett a babára,csak nem értem akkor miért hagyatta velem abba tavaly májusban a fogamzásgátlót?Meg beszéltünk is régen a gyerekről és közösen ugy döntöttünk ,hogy idén januártól próbálkozunk..csak azt nem értem h akkor most mi van?És ahogy az egyik válaszóló írta,tényleg nem a házasságtól fél,hanem magától a ceremóniától,legszivesebben kihagyná :P Pedig most itt lenne az idő,pajzsmirigyes vagyok és éppen jók az eredményeim..itt lenne a megfelelő alkalom...Ne ítéljetek el,csak el vagyok keseredva :/
2013. febr. 13. 16:32
 14/30 anonim ***** válasza:
26%

Mi az,hogy akkor mi van?

Szerinted szánt szándékkal nem ejt teherbe? Lehet,hogy meddő vagy stb.

Nehogy már ő legyen a világ szemete mert még nem jött össze a gyerek!!

20N

2013. febr. 13. 16:46
 15/30 A kérdező kommentje:
Jézusom!Te végigolvastad az egészet?Ki mondta,hogy leszemetezem meg,h ő a hibás...és NEM vagyok meddő...neharagudj,de ez azért durva volt..
2013. febr. 13. 16:55
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
Te 22 vagy, ó meg 25. Nagyon fiatalok vagytok még a gyerekvállaláshoz. A kétségbeesésed alapján komolyan azt hittem, hogy 30-34 körül vagytok. Teljesen normális, ha ő még nem teljes szívből akar gyereket, hisz csak 25 éves. Gondolkozzál már egy kicsit normálisabban. Bőven ráértek a gyerekkel még akár 4-8 évig is. Addig élvezd ki a kettesben töltött időt, amíg lehet, hidd el, semmiről nem fogsz lemaradni. Nem is értem miért vagy kiakadva, hacsak nem TENYÉSZBIKÁNAK tartod a párod. Tudtommal ő a legfontosabb az életedben, nem pedig a szaporodás...
2013. febr. 14. 09:13
 17/30 anonim ***** válasza:

Mi volt durva?

Hogy feltételeztem valamit? Hogy esetleg veled nincs minden rendben vagy a pároddal? Hát ha steril nem is vagy,egyáltalán nem normális a gondolkodásmódod és a szövegből kiindulva egyértelműen őt teszed felelőssé,hogyl 8 hónap alatt nem estél teherbe..

2013. febr. 14. 10:35
 18/30 A kérdező kommentje:
Acchhh...h estem volna teherbe ha nem próbalkozunk????épp ezt írtam..épp ez a baj..
2013. febr. 14. 12:06
 19/30 anonim ***** válasza:

"már csak megszakítással védekezünk"

A megszakítás nem védekezés.

Amúgy meg nem hiszem, hogy baj lenne. Kommunikálni sem bírtok, rá akarod erőszakolni az egészet és még így akarsz gyereket??

2013. febr. 14. 12:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy "abbahagyatta" veled a fogamzásgátlót (megjegyzem, felnőtt emberrel nem lehet csak úgy "abbahagyatni" egy gyógyszert, hanem erről maga szokott dönteni, de mindegy), mindenképp reális döntés volt.

Ha középtávon, tehát néhány éven belül babát szeretnétek, akkor bizony nem árt egy darabig hormonmentesen védekezni, mielőtt teherbe esel. Egyáltalán, csomó nőnek akár évek is beletelnek, mire a fogamzásgátló után újra visszaáll a normális, természetes működésük, és a terhesség szempontjából ez nagyon is fontos! Én úgy látom, hogy a párod teljesen felelősségteljesen és reálisan gondolkodik a témáról - nyilván, mert az ő agyát nem öntötte el a baba utáni vágy hormonja, a tiedet meg igen. Az is lehet, hogy ő esküvő után szeretné, ha teherbe esnél, mert neki fontos ez. Nem tudhatom, csak találgatok.

Ha elfogadsz még egy jó tanácsot: nyilván nagy a kísértés, nyilván a pajzsmirigygondod miatt különösen stresszelsz ezen, de NE ÖLD meg a szeretkezések igazi élményét azzal, hogy kizárólag gyerekcsinálásnak tekinted. A környezetemben számos házasság, kapcsolat ment gallyra azon, hogy asszonyka annyira túlpörögte a teherbeesés-témát, hogy képes volt délelőtt munkában felhívni a pasiját, jöjjön haza, mert úgy találja, hogy a hüvelyváladéka konzisztenciája alapján peteérése lehet, és gyorsan csináljanak egy menetet....

Közben szép lassan elmaradt akölcösnös örömszerzés, játékosság, mert a meghatározott időpontokban "kellett" szexelni, előtte több nap kihagyással, hogy sok sperma legyen, és a mehatározott pózokban lehetett csinálni, ahogy a legesélyesebb a teherbeesés. Most komolyan, ez párkapcsolat vagy bébigyártó labor?

2013. febr. 14. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!