Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem kérte meg a kezem, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kérte meg a kezem, csak egy szürke hétköznapon kijelentette, hogy legyen eljegyzés. Vélemény?

Figyelt kérdés

Semmi romantika, korábban nem sokat beszélgettünk eljegyzésről.

2 és fél éve vagyunk együtt.

Egy teljesen átlagos napon kijelentette, hogy "azt tervezem legyen xy időpontban eljegyzés"

Na most szerintem az eljegyzés 2 féle képp működhet:

1. Egy beszélgetés során KÖZÖS megegyezés után úgy döntünk, hogy megért rá a kapcsolatunk

2. meglepetésből romantikusan

Nyilván örülök neki, nyilván igent mondtam volna, csak maga a gesztus, a romantika hiányzik...

Meg az, hogy folyton úgy beszél, hogy " az én terveim"

nem a "mienk"...

Szeretnék esküvőt meg őt is szeretem, de ez így nem fura szerintetek?

Mégis csak (jó esetben) 1x kérik meg a kezed...

Nekem ez jutott...?

2013. febr. 11. 15:20
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

vagy ez csak szerintem fura? én vagyok nagyravágyó?

( az ekkora és ekkor legyen eljegyzés az nála már a rendes családi. ill. ő úgy gondolta. Először azt hittem bejelenti mikorra tervezi a "meglepit" aztán leesett, hogy az már a családi...

2013. febr. 11. 15:22
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ezt elmondta, te mondhattál rá valamit, ő válaszolt volna, és így beszélgetés lett volna, és a végén közös megegyezés.

Vagy mondta, hogy legyen ekkor az eljegyzés, és te nem szóltál rá semmit?

2013. febr. 11. 15:24
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

ha netán hozzámész, ne lepődj majd meg, ha úgy dönt, hogy x időben szeretne gyereket :D te meg majd engedelmesen szülsz :D

és de. fura... nagyon is.

2013. febr. 11. 15:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, neked ez jutott. Két-és fél év után nincs kedve romantikázni. Ilyen is van. Valószínű később is ilyen marad, úgy, hogy lemondhatsz a romantikázásról.
2013. febr. 11. 15:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem tetszik ez a hozzaállás erdemes elgondolkodni,hogy vele akarsz e maradni.Nalam ugyanigy volt,else tudtam volna kepzelni a nagy romantikát.Ha bänt,mondd meg neki,hisz ha most nem tudjatok a problemaitokat elmondani egymasnak,mi lesz kesobb?
2013. febr. 11. 15:26
 6/21 A kérdező kommentje:

De nyilván mondtam, hogy hát jó - mert örültem neki- de mondom... Ezelőtt nem beszéltünk ilyesmiről tehát ez afféle derült égből a villámcsapásként ért.

Tehát a meglepetés szarul tálalva...

Azt mondtam, hogy jó, de köpnyi nyelni nem tudtam...

Boldog is voltam.

Csak aztán elgondolkodtam, hogy azért egyesek ezt tudják szépen tálalni a szeretett kedvesüknek....

2013. febr. 11. 15:26
 7/21 A kérdező kommentje:

Igazából nem is a romantikáról van szó, de azért egy ilyen dolog eldöntésére, tálalására esetleg megkérdezésére talán jobb/szebb időpontot is lehetne találni, annál, hogy sétálunk a fényes utcán a boltba.

Esetleg andalgunk egy félhomályban arra azt mondom, hogy jó, minimálisan eltervezett...

De ez?

2013. febr. 11. 15:32
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, az enyém sehogy se tálalta... Együtt megvettük a gyűrűt, és az ékszerbolt előtt, az autóban egymás ujjára húztuk. (eljegyzés nem is volt, lánykérés sem, csak egy nagy lagzi rá 3 hónapra) :) Mégis 20 éve lassan, hogy együtt vagyunk. :)
2013. febr. 11. 15:32
 9/21 A kérdező kommentje:

"nekem se volt"

De ez nem minősíti a másik felet?

Meg a hozzám való későbbi viszonyát?

Meg azt, hogy folyton a saját terveiről beszél, hogy "3 éven belül gyereket akarok és egyebek" ahelyett, hogy a közös terveinkről beszélnénk...

2013. febr. 11. 15:33
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
hát nem tudom nekem nagyon furcsa páromnak 8 év után is sikerült meglepetés szerűen " romantikusan" megkérni a kezem....
2013. febr. 11. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!