Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kérte meg a kezem, csak egy szürke hétköznapon kijelentette, hogy legyen eljegyzés. Vélemény?
Semmi romantika, korábban nem sokat beszélgettünk eljegyzésről.
2 és fél éve vagyunk együtt.
Egy teljesen átlagos napon kijelentette, hogy "azt tervezem legyen xy időpontban eljegyzés"
Na most szerintem az eljegyzés 2 féle képp működhet:
1. Egy beszélgetés során KÖZÖS megegyezés után úgy döntünk, hogy megért rá a kapcsolatunk
2. meglepetésből romantikusan
Nyilván örülök neki, nyilván igent mondtam volna, csak maga a gesztus, a romantika hiányzik...
Meg az, hogy folyton úgy beszél, hogy " az én terveim"
nem a "mienk"...
Szeretnék esküvőt meg őt is szeretem, de ez így nem fura szerintetek?
Mégis csak (jó esetben) 1x kérik meg a kezed...
Nekem ez jutott...?
vagy ez csak szerintem fura? én vagyok nagyravágyó?
( az ekkora és ekkor legyen eljegyzés az nála már a rendes családi. ill. ő úgy gondolta. Először azt hittem bejelenti mikorra tervezi a "meglepit" aztán leesett, hogy az már a családi...
Mikor ezt elmondta, te mondhattál rá valamit, ő válaszolt volna, és így beszélgetés lett volna, és a végén közös megegyezés.
Vagy mondta, hogy legyen ekkor az eljegyzés, és te nem szóltál rá semmit?
ha netán hozzámész, ne lepődj majd meg, ha úgy dönt, hogy x időben szeretne gyereket :D te meg majd engedelmesen szülsz :D
és de. fura... nagyon is.
De nyilván mondtam, hogy hát jó - mert örültem neki- de mondom... Ezelőtt nem beszéltünk ilyesmiről tehát ez afféle derült égből a villámcsapásként ért.
Tehát a meglepetés szarul tálalva...
Azt mondtam, hogy jó, de köpnyi nyelni nem tudtam...
Boldog is voltam.
Csak aztán elgondolkodtam, hogy azért egyesek ezt tudják szépen tálalni a szeretett kedvesüknek....
Igazából nem is a romantikáról van szó, de azért egy ilyen dolog eldöntésére, tálalására esetleg megkérdezésére talán jobb/szebb időpontot is lehetne találni, annál, hogy sétálunk a fényes utcán a boltba.
Esetleg andalgunk egy félhomályban arra azt mondom, hogy jó, minimálisan eltervezett...
De ez?
"nekem se volt"
De ez nem minősíti a másik felet?
Meg a hozzám való későbbi viszonyát?
Meg azt, hogy folyton a saját terveiről beszél, hogy "3 éven belül gyereket akarok és egyebek" ahelyett, hogy a közös terveinkről beszélnénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!