Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a kezem.1?
A barátommal már négy éve járunk,de már előtte is ismertük egymást.Sőt!Legjobb barátok voltunk,meg hát szomszédok is vagyunk. :)
Már akkor is furcsa volt,hogy megkért,hogy randizzak vele,mert nem én voltam a legcsinosabb lány,ő viszont elég népszerű volt az osztályunkban.Nem voltam se sovány,se jó tanuló és sportolni is utáltam.Azt mondták,hogy az arcom szép,de nem törődtem azzal sose,mert az egyáltalán nem számít.Csak az számít,hogy milyen gebe a csaj mennyire kényesen és beképzelten viselkedik...
Most fogom befejezni a gimnáziumot ő viszont már dolgozik.Tegnap este nála aludtam és ma reggel pedig megkérte a kezem.Novemberben töltöttem be a 18-at.Ma reggel meg amikor indultam suliba,letérdelt elém és megkérte a kezem!Én nem tudtam azonnal dönteni,mert egy,hogy már csak 20 percem maradt hogy beérjek a suliba,kettő pedig,hogy ilyen nehéz kérdésben ilyen kevés idő alatt, nem tudok döntést hozni.Persze már álmodoztam róla,hogy mi lenne,ha...Az álmomban egyszerűbb volt minden,akkor meg amikor ez élőben is megtörtént,nem tudtam mit mondani,szóval csak kiböktem,hogy "Ööööö...te jó ég...nem is tudom,mit mondjak erre..." meg stb...Szeretnék hozzá menni,de kicsit ijesztő nekem,mert végülis a házasság egy olyan dolog,ami egy életre kéne szóljon.És mostanában meg egyre többen válnak el,akik túl hamar összeházasodtak...
A szüleimnek még nem mondtam el,mert addig nem szeretném,hogy tudjanak erről,amíg nem döntöttem.
Viszont itthon nem találtam a barátomat,pedig ma nem ment dolgozni.Most minden elrontottam ezzel,hogy reggel nem válaszoltam azonnal,vagy még van rá esélyem,hogy mondhatok neki,igent,amikor hazajön? (akárhol is van)
Amúgy a barátom 20 éves.
Meg még csak arra lennék kíváncsi,hogy ti mikor házasodtatok (hány évesen/hány éves volt akkor a barátotok),Jól megvagytok e együtt és hogy milyen házasságban élni.Más mintha csak simán együtt laknánk?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!