Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjhez menjek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, egyetemre járok. A barátom 23 éves, dolgozik és nagyon jól keres. Még 2 évig kellene tanulnom a diplomámhoz, de elbizonytalanodtam, hogy befejezzem-e. A barátom nagyon szeret és mindig megkérdezi mikor megyek már hozzá feleségül, de addig nem érzem, hogy férjhez kéne mennem, amíg be nem fejezem az iskolát. Tudom, hogy ő azt szeretné, hogy majd ne dolgozzak, legyenek gyerekeink és én is ezt szeretném, de érzem a családom ezt nem értené meg. Nagyon sok energiát fektettek a nevelésembe. Tudom, hogy ez nem jelent semmit, de a Corvinusra járok. Tudom, hogy nem hagyna el, ha még nem mennék hozzá, de néha érzem, hogy emiatt kicsit feszült a kapcsolatunk. Tudom, hogy őt akarom, azt akarom, hogy ő legyen a gyerekeim apja de félek családi botrány lenne.
2013. jan. 28. 12:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%
Egyetem mellett is férjhez lehet menni. Én anno okj végzése alatt mentem férjhez, most pedig egyetemista vagyok, gyerek mellett. Az egyik nem zárja ki a másikat :)
2013. jan. 28. 22:22
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, magyarázza meg nekem valaki, hogy mitől olyan jó minél hamarabb férjhez menni? Mi lesz attól jobb?
2013. jan. 30. 13:48
 23/24 anonim ***** válasza:
AZ egyetemet fejezd be, és menj hozzá feleségül, ilyen egyszerű : )
2013. febr. 3. 03:29
 24/24 anonim ***** válasza:

Fejezd be az egyetemet, dolgozz és aztán, ha kitart melletted, vegyen el.

Mint előbb is írták, nem biztos, hogy minden szép lesz és jó. És ha még úgyis lesz, akkor is meg tud ölni egy kapcsolatot is, de a te boldogságodat biztosan, ha a családon kívül semmit nem tudsz felmutatni magadnak. Tudom, ez így gonoszul hangzik, mert a család a legfontosabb, pláne nőként csak ez tud igazán boldoggá tenni, de kell az egyensúlyhoz az is, hogy meglegyenek a saját kis sikereid a saját munkádban.

Arról nem beszélve, hogy ha egyszer egyedül maradnál, akkor összeomlana körülötted a világ. Szerintem sokan láttak már itt ilyet, nem egy szép dolog...

2013. febr. 12. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!