Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez menjek?
Én befejezném az egyetemet a helyedben! Azért egy diploma sosem árt, ha van.
Amúgy meg attól, hogy férjhez mentél még járhatsz egyetemre, esetleg mondjuk folytathatnád estin is, és akkor mellette a háztartást is vezethetnéd.
Lehet, hogy lesz családi botrány belőle, de 20 éves vagy, eltudod te dönteni, hogy most férjhez akarsz-e menni vagy sem!
Amúgy meg szerintem mindenképpen diplomázz le, mert egyik ismerősöm hasonló cipőben járt, mint te. Ő otthagyta az egyetemet és a férje tartotta el, ez mind szép és jó volt addig, amíg el nem váltak. A csajnak se diplomája se semmi. A folyatást meg szerintem sejted...
Szóval gondold meg!
1 fejezd be az egyetemet
2 mikor megvan a diploma akkor tartsatok egy eljegyzést / ezzel félig meg is van a házasság és ö is nyugisabb lesz
3 ha már együtt éltetek legalább 1-1,5 évet akkor gondolkozz el h hogyan tovább
mondhatod azt is h egy esküvő sok pénz és te nem szeretnéd ha neki kellene fizetnie az egészet ha már legalább 1-1,5 évet dolgoztál akkor lesz elég egy tényleg olyanra amit te szeretné
egy pasi felé ez nem rossz indok
Miért kell így kapkodni? Mindent a maga idejében. Azok mentek/mennek 20 évesen férjhez, akik nem tanulnak tovább. mert nem volt rá lehetőségük. Be kell fejezned, más örülne, ha a Corvinusra járhatna.
Nem fogsz attól érettebb lenni, hogy férjnél van, igazából nem látom még értelmét.
És ne a családod, hanem MAGAD MIATT diplomázz le. Aztán majd látod. Aztán mit csinálnál gyerekekkel, végzettség nélkül, ha úgy alakulna, hmm?
Gondolkozz, az égszerelmére!
Egyébként kár kapkodni, letudni mindent 20 évesen, hogy aztán üres legyen az életed a hátralévő 40/50/60 évben.
Én 22 éves vagyok, de nem mennék még férjhez. Másfél évem van az egyetemből, én ebben az időben már maximálisan ide szeretnék koncentrálni. Javarészt már együtt élünk a párommal, bár ténylegesen nem. Ő albérletes, én itthon élek a szüleimmel, viszont így is többet vagyok nála, mint itthon.
Mellette nehezen tudok tanulni, mert mindig inkább vele foglalkoznék, főznék neki, közös zuhany, bújni, közös esti tv-zés stb. Nyugodtabb úgy a dolog, hogyha tanulnom kell, akkor hazajövök és kizárok mindent a sulin kívül. Nekem a kettő együtt úgy menne, ha a sulival tized annyit foglalkoznék, mint most, ami nálam nem gyere be, mert amondó vagyok, ha már egyetemista vagyok, akkor csináljam jól, amit csinálok.
Megbeszéltük, hogyha lediplomáztam, akkor ténylegesen összeköltözünk, onnantól kezdve megtörténhet az eljegyzés és jöhet az esküvő is. A gyerekekkel viszont 1-2 évet majd még várunk. :)
Igazából nem gondolom, hogy 2 év olyan nagy ügy lenne. Ha a párod kicsit is szeret, akkor támogat és ösztönöz, hogy elvégezd az egyetemet, nem pedig akadályoz benne! Sosem tudhatod hogy alakul az életetek. Ha vele történik vele valami és kiesik a munkából, akkor mi lesz a családotokkal? Ha ne adj isten elváltok, akkor miből tartod el magadat? Gondolj a jövődre is és láss a rózsaszín köd mögé, gondolkozz reálisan!! Kaptál egy lehetőséget, jó egyetemen tanulhatsz. Fejezd be!
Szerintem a házasság és az egyetem nem zárja ki egymást. Nekem is még van 2 évem a diplomáig, és utána még jön újabb 2. Biztos nem fogunk 4 évet várni... mondjuk én éppen a 2 évet érzem aktuálisnak, addigra sikerül az alapdiplomám.
Na mindegy, lényegtelen.
Mindenképpen fejezd be az egyetemet! Legyen egy biztosítékod! Az szép, hogy a barátod nem akarja, hogy dolgozz, de nem biztos, hogy ezt megteheted majd. Elképzelhető, hogy egyszer, legyen az 20, 30, 50 éves korodban, de lehet hogy munkába kell állnod. Abban a világban érettségivel, garantáltan nem fogsz semmire se menni.
Szóval fejezd be az egyetemet és menj férjhez, ha szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!