Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezzel becsapom őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel becsapom őt?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a párom és tudom, hogy a szülinapomra (március) tervezi az eljegyzést. Évek óta együtt élünk, jól megvagyunk, és csak vele tudom elképzelni az életem.

Azonban sokszor álmodok az exemmel, azt hogy újra vele vagyok. És amikor látom, akkor kicsit gyorsabban dobog a szívem. Nem jönnék vele soha újra össze, mert az az egész kapcsolat egy nagy hiba volt.

Becsapom a párom azzal, ha igent mondok neki, és közben még ilyen hatással van rám az ex?

2013. jan. 15. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
a múlt mindenkire nagy hatással van. tanulunk a hibáinkból, stb. Rám is hatással van az exem, akivel csúnyán lett vége a kapcsolatnak(3 évig voltunk együtt) de a jelenlegi barátomat mindennél jobban szeretem és ő az első akihez feleségül is mennék. az a lényeg ami most van. ha szereted, akkor mondj igent.
2013. jan. 15. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csapod be. Akkor csapnád be, ha szerelmes lennél az exszedbe. De nem vagy, mint ahogy írtad is. Mindenkire hatással van a múltja, de az nem azt jelenti, hogy ezt figyelembe is kéne venni
2013. jan. 15. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csapod be a párodat. Pontosan úgy van, ahogy az első válaszoló mondja. Az exed a részed volt a múltban, elképzelhető, hogy van vele kapcsolatban lezáratlan ügyed a lelked mélyén. Olyasmire gondolok, hogy esetleg sosem volt alkalmad elmondani neki, hogy mi bánt, mi nem esett jól, mi az amivel fájdalmat okozott.. És ez így jön felszínre. De ne aggódj, ez teljesen el fog múlni, ha magadban rendbe rakod a dolgokat. És ettől még mondj igent a párodnak, hiszen őt szereted, és vele képzeled az életed. Sok boldogságot kívánok:)!
2013. jan. 15. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
nekem férjem van és 3 gyermekem.Imádom a férjem,de ha nagyritkán látom az exem akkor én is érzek valamit,és sajna álmodom is vele,de a férjem nagyon szeretem és csodálatos apa:))
2013. jan. 15. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én eleinte nagyon rosszul éreztem magam emiatt, úgy éreztem mintha lélekben megcsalnám a páromat. Csupán azért, mert egy régi nagy szerelmem még mindig hatással van rám valamennyire. Álmodni mondjuk nem szoktam vele, meg nem gondolok rá, de mikor összefutunk és beszégetünk, akkor picit megdobogtatja a szívem. Megijedtem, hogy vajon nem szeretem a páromat?!

Rájöttem, hogy ez nem azt jelenti. Nagyon szeretem a páromat és el sem tudnám/akarom képzelni az életem nélküle. A múlt az múlt, egykor nagyon fontos volt a srác, ez nyilvánvalóan nem lehet kitörölni az emlékeinkből, szívünkből.

Viszont dönthetsz úgy, hogy téged ez nem érdekel és éled tovább az életed a barátod mellett, akit szeretsz és aki mellett elképeled önmagad.

2013. jan. 15. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszintén,tiszta szívedből szerelmes vagy a párodba,akkor mondj igent!A múlt érthető,hogy felkavar,de egyszerűen túl kell rajta lépni,és lényegtelen dologként kezelni.Félre kell tenni,és a jelenben élni.
2013. jan. 15. 15:45
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
magadat fogod becsapni, és akkorát szívni amekkorát csak lehet.
2013. jan. 15. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

A kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy fordított esetben te hozzámennél-e úgy a pasasodhoz, hogy csak ló helyett vagy szamár :)

A kérdésre válaszolva nem, nem érthető, hogy ennyire oda vagy még valaki másért. Nekem egy olyan ex hapsim sincs, aki megdobogtatja a szívemet. Emlékszem a szép napokra, és arra is hogy mit éreztem, de ami elmúlt elmúlt. És nem azért keresek és vagyok más pasi oldalán mert a régi nagy szerelemnek nem kellek vagy mert más okokból nem lehetek vele, hanem azért mert valóban elmúlt amit éreznem kéne.

Ettől még hozzá mehetsz a mostani pasidhoz, de azért tudni kell, hogy jöhet más aki tényleg nagy hatással lesz rád, hamár a mostani olyan amilyen. Sokan kötnek úgy házasságot hogy persze, jó a másik, úgyse lesz jobb, mert rendes ember, aztán vagy bukta az egész vagy kihúzzák egymás mellett jobb híján. Én személy szerint nem akarnám hogy elvegyen olyan valaki aki másra ácsingózik titokban. Ehhez nem kell elvennie, élhetünk együtt papír nélkül, aztán ha megunom inkább lelépek és hagyom ábrándozni :)

2013. jan. 15. 16:18
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem őt csapod be, hanem magadat.
2013. jan. 15. 17:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg, neked hogy esne, ha a leendő férjednek dobogna hevesebben a szíve, amikor meglátja az exnőjét?!

Szerelmes vagy te a párodba? Csak mert nálam ezek az utórezgések jellemzően akkor haltak el végleg, amikor tényleg szerelmes lettem valakibe. Azóta ha meglátom valamelyik exemet, a közönytől az undorig terjedő érzéseim támadnak (utóbbiért alaposan megküzdött az illető, de összejött), de hogy hevesen verne a szívem, az csak akkor jellemző, ha a mostani párommal találkozom. Pedig évek óta együtt vagyunk, és nem is a rajongó tini korosztályból.

2013. jan. 15. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!