Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok, ha eljegyzéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha eljegyzéskor ugyanazt a gyűrűt kapnátok, amit a párotok az előző menyasszonyától kapott vissza a felbontott eljegyzés miatt?

Figyelt kérdés
Nem megalázó és felháborító?
2013. jan. 10. 23:06
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

# 30/30 Időpont ma 20:25

Légyszíves áruld el, miért tartod tiszteletlenségnek, hogy csendben maradtam?

Melyik szerinted az a komment, amelyikre reagálnom kellett volna?

2013. jan. 12. 21:07
 32/42 anonim ***** válasza:
36%
Te kaptad ezt a gyűrűt? Honnan tudod, hogy a volt menyasszonyától való? Mit mondtál a pasidnak? Vannak itt megválaszolatlan kérdések....
2013. jan. 12. 23:27
 33/42 anonim ***** válasza:
80%
Nő vagyok, de nem hiszem, hogy különösebben zavarna. Az csak egy gyűrű, nem ezen múlik, hogy mit érzünk egymás iránt. Ha eljutott addig, hogy odaadja, akkor komolyan gondolja, minek problémázzak egy nyamvadt gyűrűn? Az egyetlen ok, amiért el tudnám képzelni, hogy ez egy kicsit bántó az az, hogy teljesen az ízlésemmel ellentétes kinézetű a gyűrű, és akkor is csak azért bántana, mert ha adok valakinek valamit, akkor figyelek rá annyira, hogy olyat adjak, ami tetszik neki.
2013. jan. 13. 12:38
 34/42 anonim ***** válasza:
23%
Szóval Te egyetlen kommentet sem tartottál "méltónak" arra, hogy megválaszold?? Ne haragudj, de rengeteg kérdést tettek fel Neked a válaszadók amire nem válaszoltál. Vagy akkor Te csak költőinek szántad a kérdésed?? Csak úgy panaszkodni akartál, hogy Te konkrétan egy "használt" gyűrű miatt hisztizel? Eddig még meg is értettelek valahol, de most, hogy ilyen nagyképű módon odavetetted, hogy mégis melyik kommentet kellett volna megválaszolnod, már valahogy nem tudlak sajnálni. Talán a flegmaságod miatt nem érdemeltél ki új gyűrűt ... Itt oldalakon keresztül próbálnak neked segíteni Te meg még egy köszönömöt sem nyomsz be. :) Szép!
2013. jan. 13. 14:28
 35/42 anonim ***** válasza:
Eléggé megalázó,nemet mondanék az biztos
2013. jan. 14. 17:36
 36/42 anonim ***** válasza:
Nagyon is megalázó...de gondolj bele ha nem mondja nem is tudnál róla. Azért legalább az őszinteséget értékelném. De megmondanám neki a véleményem az biztos nem rejteném véka alá. De talán nem is gondolta, hogy ez Téged zavarhat. Figyelmetlenség is lehet, persze nem akarom mentegetni. Ha nincs sok pénze akkor is kitalálhatott volna valamit mert ez illetlenség.
2013. jan. 15. 08:55
 37/42 anonim ***** válasza:
Mondjuk ettől még hozzámennék, feltéve, hogy rendes gyűrűnek újat vesz! Azt nem engedném, hogy a templomban is ezt húzza az ujjamra vagy hogy átkerüljön egyik kézről a másikra ahány ház annyi szokás. Tessék szépen új gyűrűt venni. Nem is értem hogy nincs benne annyi kellemetlen emlék, hogy túladjon a gyűrűn én biztos nem tartottam volna meg ha a csajom kikosarazna túladnék rajta szakitáskor meg aztán főleg hacsak tényleg nem valami családi ereklye.
2013. jan. 15. 09:00
 38/42 A kérdező kommentje:

Hölgyeim!

Akkor is ennyire tiltakoznának és ilyen általános felháborodás lenne, ha a párjuk/férjük venne Önöknek egy használt ML Mercedest, amit előtte más használt, vagy egy Csontváry festményt, amit előtte már más is nézegetett?

Én azt hittem, a szándékot és a szeretetet értékelik és nem a konvenciókat.

2013. jan. 15. 14:04
 39/42 anonim ***** válasza:
64%
Kösz, hogy megvásárolhatónak nézel minden nőt, látszik, milyenek közt szocializálódtál... Kocsinál nem zavarna, hogy használtat kapok (nemcsak Mercesesnél, de már Trabantnál se), képnél se zavar, hogy nézte már más, de az ékszer olyan ajándék, amit valakinek az ízlését ismerve szoktak választani, nem olyan, hogy "Katinak jó volt, akkor Klárinak is jó lesz". Akkor se kéne a más levetett jegygyűrűje, ha a világ legnagyobb gyémántja van benne.
2013. jan. 15. 14:30
 40/42 anonim ***** válasza:
és a szándék meg a szeretet pont azt jelenti, hogy valakivel törődöm, ismerem az ízlését, legalábbis én így szoktam valakinek ajándékot adni, nem úgy, hogy "pont van itt egy fölösleges gyűrűm, ezt odaadom neki". ez inkább a leggázabb karácsonyi ajándékok topikra emlékeztet, amik minden decemberben elszaporodnak itt GYIKen és szétröhögöm magam rajtuk :)
2013. jan. 15. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!