Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok, ha eljegyzéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha eljegyzéskor ugyanazt a gyűrűt kapnátok, amit a párotok az előző menyasszonyától kapott vissza a felbontott eljegyzés miatt?

Figyelt kérdés
Nem megalázó és felháborító?
2013. jan. 10. 23:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
31%

23:44

"

Felhúznám a f*szára a gyűrűjét..."

Intelligens egy liba lehetsz!

Az nem szokott eszedbe jutni amikor lecumizod, hogy előtted már másik csaj pi.jában is járt párszázszor??

Te meg egy gyűrűn pánikolsz?!

2013. jan. 11. 01:23
 22/42 anonim ***** válasza:
87%

ha ilyen dédanyai örökség volt a gyűrű még elnézném, hát előfordul hogy betéved valaki és nem az 1. jelölt az Igazi...

de ha eljegyzési szándékkal ő vette az előző nőnek és úgy kapom én, hát biztos hogy ott lenne vége a kapcsolatnak

a gyűrűt meg eladnám, nehogy szerencsétlen utánam következő is azt kapja majd :D

2013. jan. 11. 02:23
 23/42 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy az 1-es is....páros lábbal rúgnám ki!41/N
2013. jan. 11. 04:43
 24/42 anonim ***** válasza:
87%

Én is azon a véleményen vagyok, pedig nő vagyok, hogy ez a pasiknak nem olyan fontos. Nekik az csak egy tárgy. Persze biztos nekem se esne jól egy ilyen helyzet, de meg lehet szépen beszélni, hogy nekem ez rosszul esik, inkább másik gyűrűt szeretnék.

Egy ilyen dolog miatt nem dobnám a pasit, az tuti. A férfiak máshogy gondolkodnak, ez van.

2013. jan. 11. 07:10
 25/42 anonim ***** válasza:
80%
Ne általánosítsunk! A férjem soha nem adta volna ugyanazt a gyűrűt, ha már eljegyzett volna előttem is valakit. Ráadásul van annyira odafigyelő, hogy kísérő gyűrűt is kaptam, és direkt egy olcsót, és nagyon egyszerűt, mert tudta, hogy mást nem szeretnék. Ráadásul a méretet is tudta, pedig én nem hordtam gyűrűt!
2013. jan. 11. 09:46
 26/42 anonim ***** válasza:

De, nekem is megalázó és felháborító lenne. Főleg azért, mert sztem az eljegyzési gyűrű az nem egy vaktában megvett gyűrű, hanem a normálisabbja kifejezetten a menyasszonynak veszi, és az ő ízlése szerint választ. Na már most, az nekem olyan olcsójános-szagú lenne, ha azzal kérne meg, és nem azért, mert azt akarom, hogy költsön rám is annyit, hanem azért, mert bele sem gondol abba, hogy nekem személyesen, gondosan válasszon ki egy gyűrűt. Ez nekem azt jelentené, hogy neki a házasságnak nincs érzelmi alapja, csak egy szükséges rossz/"jöjjön, aminek jönnie kell". Az nyilván más, ha tényleg családi ereklye.

Persze férfiszemmel még én nem látom a dolgokat, tudom, hogy mi, nők hajlamosabbak vagyunk túlmisztifikálni ilyen dolgokat.

(bár kíváncsi vagyok, hány férfi puffogna magában, ha a barátnője bizonyíthatóan olyan ajándékot ad neki, amit anno még az exnek vett, csak visszakerült hozzá... lehet, hogy nekik csak a gyűrű nem olyan... fene tudja...)

2013. jan. 11. 14:05
 27/42 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy kirúgnám, túlzás, megmondanám neki, hogy nagyon szeretem, természetesen igent mondanék, de megmondanám neki, hogy szeretném, ha egy másik gyűrűt húzna az ujjamra.

Egyébként egy kis figyelmetlenség miatt ennyien kirúgnák azt, akivel egyébként az életüket élnék le????? Mert lehet, hogy nem bunkó, hanem lehet, hogy tényleg csak figyelmetlen, vagy szerinte ez nem is olyan akkora gáz?

2013. jan. 11. 16:04
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
Szakítanék vele.
2013. jan. 11. 20:41
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

"Az nem szokott eszedbe jutni amikor lecumizod, hogy előtted már másik csaj pi.jában is járt párszázszor??"

Az nem ugyanaz, mert a tested minden sejtje lecserélődik pár hét alatt, tehát te sem ugyanaz vagy már, mint aki tavaly ilyenkor voltál :D

2013. jan. 12. 16:49
 30/42 anonim ***** válasza:
26%
Már megint hol van a kérdező??? Ha már valaki egyszer feltesz egy kérdést, legalább annyival tisztelje már meg a válaszadókat, hogy reagál a kommentekre!! Köszönöm!
2013. jan. 12. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!