Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok, ha eljegyzéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha eljegyzéskor ugyanazt a gyűrűt kapnátok, amit a párotok az előző menyasszonyától kapott vissza a felbontott eljegyzés miatt?

Figyelt kérdés
Nem megalázó és felháborító?
2013. jan. 10. 23:06
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
27%

Lenyeletném vele és agyő.

Én nem adtam vissza az eljegyzési gyűrűt, eladtam később, mikor pénzszűkében voltam. Legalább azt az egy jót tette velem az egész kapcsolat így visszanézve.

2013. jan. 10. 23:27
 12/42 anonim ***** válasza:
50%
Pontosan ugyanazt akartam írni, mint a 9. válaszoló.
2013. jan. 10. 23:28
 13/42 anonim ***** válasza:
88%
Én azért ki nem rúgnám! Bár tény, hogy elég gáz és megalázó is. (kivéve ha valóban családi ereklye! akkor nem!) Egyébként mivel pasiból van, simán kinézem, hogy meg sem fordult a fejében, hogy Neked ez rosszul esne, inkább csak az volt az első gondolata, hogy legalább ennyit spórolhat az esküvőt illetően, hogy az eljegyzési gyűrűt már nem kell megvennie. Én ebben látok némi rációt! Ki azért nem kell dobni Őt, inkább csak mondd meg Neki, hogy ne haragudjon meg de Te nem szeretnéd elfogadni azt a gyűrűt amit egykor másnak szánt. Ha Ő megérti a problémádat és hajlandó egy másik gyűrűt venni, nincs probléma. Ha viszont nem, akkor elgondolkodhattok, hogy mi legyen az eljegyzéssel... Én alapjáraton eléggé hisztis vagyok de szerintem ez egy picit túl lett reagálva. Oké ciki és bosszantó, de meg kell beszélni!
2013. jan. 10. 23:28
 14/42 anonim ***** válasza:
73%

meg hozzatennem azt, hogy lustasagbol is hasznalhatja a gyurut. Egy gyurunek azert hozzaillonek is kell lennie. Mondjuk elozo baratno igazgyongyot nagyon szerette, ezert kapott gyongyoset, 2. baratno gyemantparti...hasonlo helyzetbe kerultem. Talaltam egy noi ezust karikagyurut parom kacatjai kozott, de egy sima gyuru volt. Kerdeztem paromat, mi ez, mire azt mondta, mindig az aktualis baratno hordta, es felajanlotta, hogy en horgyam. En meg elmondtam, hogy mas levetett gyurujet tuti nem hordanam.

Talaltam meg hazassagi karikagyuruket is, megkerdeztem, azok a szuleie e, mondta igen ok elvaltak. Erre bejott anyosom, es mondja, hogy hasznaljuk fel azokat, olvasztassuk be, csinaltassunk beloluk nekunk tetszot, de erre megint csak nemet mondtam, mert egy tonkrement hazassag gyurujet, meg ha csak az anyaga lenne felhasznalva, akkor sem hordanam. De mondtam, hogy gyerekeinknek csinaltatunk majd belole valamit.

A gyurure kenyesek a nok, az nem csak egy gyuru, jelentese van.

2013. jan. 10. 23:30
 15/42 anonim ***** válasza:
86%
Én is visszaadtam a gyűrűket, meg az összes ékszert, amit a volt vőlegényemtől kaptam. 10 év után, Ő akart szakítani, egy másik lány miatt. Én visszaadtam minden ékszert, amit Tőle kaptam, mert ugye így "illik". Pár év múlva a gyűrűimet, a karikát is, és a köves kísérőmet is a közös fényképükön láttam viszont! Majd elájultam, fújj, undorító! Hogy tudta a nő hordani, azt amit előtte Én kaptam, és hosszú évekig az ujjamon volt??? én ne tudnám, az biztos. Ráadásul a nő tudta, hogy milyen gyűrűk azok, mert egyik közös ismerősünk megmondta neki, mégis hordta tovább.
2013. jan. 10. 23:40
 16/42 anonim ***** válasza:
29%
te is jol valasztottad meg kihez mesz hozza :D
2013. jan. 10. 23:43
 17/42 QueenRavenna ***** válasza:
66%
Felhúznám a f*szára a gyűrűjét és otthagynám.
2013. jan. 10. 23:44
 18/42 anonim ***** válasza:
91%
Igen elég kellemetlenül érezném magam, pláne hogy én nem ragaszkodom az eljegyzési gyűrűhöz, ha mindenáron akar nemesacél is megfelel az nem olyan drága mint az arany, de kifejezetten nem szivesen viselnék olyan gyűrűt amivel másik nővel tervezte az életét összekötni, én elismerem hogy ez nem gazdaságos és szentimentális felfogás női részről, de egy olyan gyűrűrűl amit az exének vett nekem mindíg az exe jutna eszembe nem pedig az hogy menyasszony vagyok, kicsit elkeserítő lenne
2013. jan. 10. 23:47
 19/42 anonim ***** válasza:
34%
veled fordult elő kedves kérdező?
2013. jan. 10. 23:52
 20/42 anonim ***** válasza:
60%
Honnan tudod, hogy az az előző menyasszonya gyűrűje volt?
2013. jan. 11. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!