Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha eljegyzéskor ugyanazt a gyűrűt kapnátok, amit a párotok az előző menyasszonyától kapott vissza a felbontott eljegyzés miatt?
Lenyeletném vele és agyő.
Én nem adtam vissza az eljegyzési gyűrűt, eladtam később, mikor pénzszűkében voltam. Legalább azt az egy jót tette velem az egész kapcsolat így visszanézve.
meg hozzatennem azt, hogy lustasagbol is hasznalhatja a gyurut. Egy gyurunek azert hozzaillonek is kell lennie. Mondjuk elozo baratno igazgyongyot nagyon szerette, ezert kapott gyongyoset, 2. baratno gyemantparti...hasonlo helyzetbe kerultem. Talaltam egy noi ezust karikagyurut parom kacatjai kozott, de egy sima gyuru volt. Kerdeztem paromat, mi ez, mire azt mondta, mindig az aktualis baratno hordta, es felajanlotta, hogy en horgyam. En meg elmondtam, hogy mas levetett gyurujet tuti nem hordanam.
Talaltam meg hazassagi karikagyuruket is, megkerdeztem, azok a szuleie e, mondta igen ok elvaltak. Erre bejott anyosom, es mondja, hogy hasznaljuk fel azokat, olvasztassuk be, csinaltassunk beloluk nekunk tetszot, de erre megint csak nemet mondtam, mert egy tonkrement hazassag gyurujet, meg ha csak az anyaga lenne felhasznalva, akkor sem hordanam. De mondtam, hogy gyerekeinknek csinaltatunk majd belole valamit.
A gyurure kenyesek a nok, az nem csak egy gyuru, jelentese van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!