Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam meg?
Fél évesek vagyunk a párommal. Szeretnék a menyasszonya lenni, de őt nem akarom sürgetni, húszas éveink elején vagyunk. Tudod, hogy ő számomra az igazi, és és én is neki.
Tippeket kérek, hogyan működik jól egy hosszútávú kapcsolat? Milyen praktikák vannak, hogy jobbá váljon? Mivel lehet elrontani a dolgot? Hogyan terelhetném afelé a gondolatait, hogy eljegyezzen és feleségül vegyen (úgy, hogy nem feltűnő, "magától" jusson eszébe?
Csak normális válaszokat várok, amiket nagyon meg fogok köszönni.
Én 29 éves és szűz voltam, amikor megismertem a férjemet. Ő két évvel idősebb.
Félévig csak találkozgattunk egymással, de nem volt szex köztünk, legfeljebb néhány csók. Sokat beszélgetünk mindenről. Mi a kedvenc zenénk, könyveink, mi az érdeklődési körünk, mit várunk az élettől,milyennek képzeljük el a házasságot, a gyereknevelést stb.
Fél év után eldöntöttük, hogy összeköltözünk. De abban is megállapodtunk, ha tudunk együtt élni, félév múlva összeházasodunk. Nem tartottunk eljegyzést, sem lakodalmat. Egyszerűen bejelentettük a szüleinknek, hogy mikor lesz az esküvőnk. A szertartáson csak ők voltak jelen, mi utána azonnal elmentünk egy hetes nászútra.
6 éve vagyunk házasok, van egy 3 éves kisfiunk, és nagyon jó a házasságunk. Ha vitás kérdés van, akkor azt azonnal megbeszéljük, legkésőbb este, lefekvés előtt. Egymás hibáit toleráljuk. Ha valamelyikünk stresszes, vagy rossz a hangulata, akkor békében hagyjuk, és nem hozunk fel cikis témákat.
Nem kellett egyikünknek sem "terelgetni" a másik gondolatait.
Szeretjük egymást és együtt akarunk élni. Ilyen egyszerű.
Legyél megértő, érett, felnőtt nő, aki tudja mit akar, nem függ a másiktól. LEgyél házias, és légy jó szerető, készséges. Ne vitatkozz vele, ne hisztizz, ne féltékenykedj.
Hallgasd meg amikor szeretné, de tudd azt is mikor kell csendben maradnod és békén hagyni, ha egyedüllétre van szüksége.
Hát ennyi jutott eszembe :)
7éve vagyok együtt a férjemmel, 1hónap járás után kérte meg a kezem. Nincs olyan hogy rövid idő, vagy hosszú idő egy kapcsolatban. Attól függ, hogy ő is érzi.e azt, hogy te vagy számára az igazi.
Felhozni a témát nem ajánlom, tudja egy férfi magától, hogy mit akar, nem kell kombinálni, meg szervezkedni. Mindennek eljön az ideje
"magától nem jutott eddig eszébe akkor valószínüleg nem is akar elvenni"
FÉL év után?! Emberek, normális épeszű felnőttek nem döntenek ilyesmiről ennyi idő alatt.
A kérdező meg még azt se tudja, mitől működik egy hosszú távú kapcsolat, de már eljegyezkedne?! Mi van itt?!
Egyébként ha már kérded: a "mivel lehet elrontani?" kérdésre a válasz: ha terelgeted és praktikákkal próbálod rávenni, hogy olyasmit csináljon, amit magától nem tenne, na az pont az elrontás felé megy.
Ez annyira rohadtul szánalmas!!
"Szeretnék a menyasszonya lenni." Majd leszel, ha Ő is szeretné, nem csak Te. "Hogyan terelhetném afelé a gondolatait, hogy eljegyezzen és feleségül vegyen..?" Talán úgy, hogy a kapcsolatban élsz, igazi partner vagy és nem csak úgy alakítod a dolgokat, hogy megkapd a gyűrűt, melyre gyerekkorod óta áhítoztál.
Fél év még SEMMI- pláne huszonévesen!
Együtt éltek?
20N
Mi 7,5 éve vagyunk együtt és 5 hónapja vagyok a felesége.
Szerintem várjatok még. Nagyon korán van fél év után. Mi 5 év után költöztünk össze és semmilyen meglepetés, zsákba macska nem volt, miután leéltünk fél évet együtt akkor mondtam neki hogy szeretnék eljegyzést stb... Nálunk már esedékes volt és volt olyan jó és mély a kapcsolatunk hogy tudtunk róla nyíltan őszintén beszélni.
Én mindenkinek csak azt tudom javasolni hogy éljenek együtt egy ideig mielőtt házasodnak mert érdemes. És az ember 1-2 év után kezdi kiismerni a párját, megjelennek a rigolyák , hisztik stb és ha akkor is kell a másik és orvosolni tudják a problémákat akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!