Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van aki már csalta meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki már csalta meg a párját eljegyzés után esküvő előtt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 11:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%
Én megtettem még régebben. Egy nagyon rossz kapcsolatban éltem, ahol a "párom" folyamatosan bántott lelkileg, de hülye voltam, szerettem. Egy veszekedés után (ami általában mindig abból adódott, hogy elsők voltunk a másiknak, de ő nyafogott, hogy ki akar próbálni mást is) megkérte a kezem, én meg voltam olyan idióta, hogy igent mondtam. Amikor az esküvőre tereltem a szót, kitért, hogy hagyjam békén a hülyeséggel, szóval az csak lógott a levegőben, nem volt semmi konkrétum. Ekkor lépett be az életembe a legjobb barátom. Addig is nagyon egy hullámhosszon voltunk, aztán egyszer csak a barátság átfordult komolyabbá, ami magával vonta a testiséget is. Ez volt az, ami segített nekem kilépni a rossz kapcsolatomból, visszaadtam a gyűrűt, és szakítottam vele, hogy a "szeretőmmel" lehessek. Azóta is együtt vagyunk a párommal, sőt, újra menyasszony vagyok, tavasszal lesz az esküvőnk. Viszont eszemben sincs megcsalni (nem mintha a másikat terveztem volna), végre boldog vagyok :) El lehet ítélni, de nekem tényleg az életemet változtatta meg az a "viszony"!
2012. dec. 30. 12:29
 22/34 anonim ***** válasza:
77%
Végre egy normális ember, 22-es. Sajnos már nagyon kevesen maradtunk.
2012. dec. 30. 12:29
 23/34 A kérdező kommentje:
az ex meg sincs említve..
2012. dec. 30. 12:35
 24/34 anonim ***** válasza:
28%

22-eske

Annak van ekkora pofija, aki egymilliószor kijátszott már másokat, és most a nasasszony szerepkörébe próbálja eljátszani a valakit:DDD

Ennyit rólad:DDD

2012. dec. 30. 12:39
 25/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Én nem bántam meg, hogy megtörtént, szerintem ha van egy álmod és megkaphatod, nem éri meg elszalasztani csak 1x élünk. Ő is átgondolhatta nem 1x, hogy megakarja e csalni a csaját, biztos nem volt elég szoros a kapcsolat.
2012. dec. 30. 12:43
 26/34 anonim ***** válasza:
78%

Tök jó, ahogy az emberek szórakoznak egymással és egymás érzéseivel. Vagy, felmerül bennem a kérdés, az ilyen kapcsolatokban van-e egyáltalán érzelem? Kötődés?

Én akkor sem csaltam, amikor engem durván csaltak, szeretek tükörbe nézni. És nem a szépségem miatt.

Azt tartom tisztességesnek, ha szemtől-szembe tisztázva van, kellünk-e egymásnak szőröstül-bőröstül, vagy sem. Ha nem, ajtó. Ehhez viszont gerinc kell.

Én nem tudok azokkal azonosulni, akik annyira unatkoznak egy kapcsolatban, hogy a sunyiban folytatott kapcsolatok adrenalinját hajhásszák. Főleg, mert általában azok is lapos kapcsolatok lesznek utána, és folytatódik az ördögi kör.

2012. dec. 30. 12:56
 27/34 anonim ***** válasza:
31%
27.-es: te meg miről beszélsz? :D Én sose csaltam meg senkit, semmit se játszok el.
2012. dec. 30. 13:00
 28/34 anonim ***** válasza:
32%
Akkor nem ex, hanem a múltban egy férfi... tök mindegy...a megcsalás az megcsalás
2012. dec. 30. 13:01
 29/34 anonim ***** válasza:
86%
Gratuláltam az 5. hozzászólásban az erkölcsi tartásotokhoz, akinek nem inge, ne vegye magára.
2012. dec. 30. 13:23
 30/34 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyen kérdések és válaszok után csak egyet nem értek: miért is sír sok ember, hogy nem talál normális párt?

Agyam eldobom... komolyan...

2012. dec. 30. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!