Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki már csalta meg a párját eljegyzés után esküvő előtt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 11:38
11/34 anonim válasza:
11
Ha váratlanul ért, és nem tudtad a társad múltját-akkor lépj vissza az esküvőtől. Még babával együtt is.Én ezt tenném a helyedben.
12/34 A kérdező kommentje:
11. az durva.
itt is valahogy így lesz.
de ilyenkor a férj hogy tudja ezt titokban tartani?
2012. dec. 30. 11:58
13/34 anonim válasza:
13
Bocsi, félreértetted:D Azt hiszem nem fogalmaztam meg jól:D nem én vagyok az ara, 18 évesen eszem ágában sincs.. Az mennyasszony 28 éves és hát nem hiszem, hogy tud a régebbi megcsalásról.
14/34 anonim válasza:
13+
De a kapcsolatot is fejezd be.
15/34 A kérdező kommentje:
de ha már gond van a kapcsolatban és megcsaláshoz vezet akkor ,hogy tudnak ezek után házasodni?
2012. dec. 30. 12:02
16/34 anonim válasza:
Természetesen befejezem. Nem csak erkölcsről van szó, de nem is tudnék együtt lenni valakivel abban a tudatban, hogy "babát működött" másnak:)
17/34 anonim válasza:
17
Egy megcsalás, az esetek nagyon kis %-ában nem a kapcsolat milyenségétől függ, hanem attól, hogy nem tud az egyik elszakadni a múltjában szereplő férfitől hiába próbál.
18/34 anonim válasza:
Végülis fogalmam sincs milyen a kapcsolatuk a menyasszonnyal. Az ő dolguk, kicsit durva, mert a pasi azt mondta én is az esküvői listán vagyok. Egy ifjúsági szervezeten keresztül.. Szépen gratuláltam az apasághoz ill. az esküvőhöz. Az esküvőt sürgetni kellett a baba miatt. A baba meg becsúszott ahogyan én hallottam. Egy hónapja tervez egy utolsó közös találkozást. Múlt héten kellett volna bekövetkezzen, de kitaláltam valamit. Azóta is beszétünk és ismét akart találkozni, de nem lesz abból semmi! Nem akarom sem bolondítani, amúgyis érett férfi. Családja van/lesz, foglalkozzon velük. Elvileg utoljára akart találkozni, mert hogy esküvő meg baba után nem fog ő sem ki-bejárni. De most mit mondjak, ha képes volt eljegyzés alatt..
19/34 A kérdező kommentje:
akkor utána is fogja...
2012. dec. 30. 12:19
20/34 anonim válasza:
Imádom, ahogy megmagyarázzák a megcsalást :D Még a végén sajnálni kéne szegényeket *brühühühü* nem tud elszakadni a múltjától. Leégne a pofámról a bőr, ha megcsalnám a páromat. Ha nem tudnék elszakadni a múlttól, akkor visszamennék az exhez, a jelenlegi szakítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!