Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő tervezgetés eljegyzés sehol?
Az eljegyzés nem kötelező, és sokan nem is kerítenek neki nagy feneket, esetleg csak egy szűk családi, pár fős ebéd, vagy az sem. Bár már voltam olyan eljegyzésen is, ami egy kész lakodalomnak is beillett volna.
2012. okt. 19. 12:00
2/8 A kérdező kommentje:
DE még csak kettesben sem kérdezte meg tőlem, hogy akarok- e a felesége lenni!
Ha tényleg konkrétumokról beszél és nem csak álmodozás szinten, akkor két lehetőség van :
1. Nem véletlenül ment el a füle mellett az eljegyzés dolog, talán már készülhet valamire,
2. Vagy, hallottam már olyanokról akik abszolút nem tartottak eljegyzést, de esküvőt igen --> Ha továbbra is beszél komolyan a dologról és nem kér meg fél éven belül, akkor nem árt tisztázni, hogy ki mit szeretne,vagy mik az elképzelések.Ha Ő már éttermet akarna foglalni vagy tényleg konkrétumokról beszél, akkor talán már felesleges is az eljegyzés, bár ha te meg nagyon szeretnéd akkor azt se árt tisztázni.
2012. okt. 19. 12:07
Mi is eljegyzés nélkül házasodtunk.
Annyira természetes volt hogy összetartozunk,hogy elmaradt,összeköltözés után esküvőt tervezgettünk,bejelentkeztünk,meghivók,étterem,elmentünk gyűrűket venni stb.
Boldog vagyok.
2012. okt. 19. 12:36
Ha nem akarnál a felesége lennél, akkor már mondtad volna neki, hogy ne tervezgessen esküvőt.
De gondolom nem szóltál, tehát.... egyértelmű, hogy a felesége akarsz lenni.
2012. okt. 19. 13:25
Szerintem ha nem akarnak eljegyzést tartani, attól még egy spontán "figyelj mi lenne ha összeházasodnánk" című beszélgetésnek el kellett volna hangoznia a tervezgetés előtt. Nehogymár abból derüljön ki, hogy a nő nem akar házasodni, hogy lenullázza a létszámot, vagy közli, h nincs szükség semmiféle étteremre... szerintem sumákolás van a dologban. :)
2012. okt. 19. 18:55
Az ismeretségi körömben volt erre példa.A férj kiválasztotta a helyszínt és egy szórólap szerű kártyával tért haza,amin a menüajánlatok voltak.Ezt tette a lány elé,hogy beszéljék meg.Sokszor volt szó az esküvőről,a férfi egyszercsak elkezdte szerveni.Valahogy elsiklott a lánykérés része a dolognak,a gyűrűt együtt vették meg,de a mai napig nem hangzott el a "leszel a feleségem" kérdés.Nem romantikus,de ilyen is van.Ha már elkezdte szervezni ott a letérdelős,könnyes lánykérést én nem tartom valószínűnek.Számára talán lényegtelen ez,felesleges macera a végső dolog előtt.
2012. okt. 19. 19:01
gondolom tudja hogy hozza akarsz menni. nem muszak elhegyzes foleg nem ilyen divatos eljegyzesi partik stb. eleg lesz az eskuvo:) de az jo lesz nagyon
2012. okt. 26. 17:31
Kapcsolódó kérdések: