Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkéri a kezem? (többi lent)
"Elrontottam a leánykérésemet :( "
AZT még nem, ha szépen visszateszed oda ahol volt...
Szerintem találd meg magadban az izgatott-várakozás érzését, s várd ki míg odaadja Ő
:D
"vagy csak mondjam oda flegmán, hogy áhh, már rég tudtam..."
Most komolyan, szerinted ehhez mit szólna?? Ha a helyében lennél... Vagy alapból hogy beszélhetsz vele "flegmán" ha ő szeret, el akar venni, és jó esetben te is szereted?
Mindegy, ezeket félretéve szerintem jobb, ha vissza teszed oda, ahol volt, és úgy teszel, mintha nem tudnád. Aztán majd örülj neki! Ha nem tudod "színlelni", akkor borulj a nyakába, akkor legalább nem látja az arckifejezésed.
én nem találtam meg a gyűrűt, de 65-70%-ban biztos voltam benne, hogy megkéri a kezem. Én is féltem, hogy hogy fogok reagálni, de mégis bőgtem :D
nem legyél olyan biztos, hogy ott kéri meg a kezed :) ne izgulj, csak nehogy flegma legyél.
Miért flegmáskodnál?? Jézus...
Tégy úgy mintha nem tudnál semmiről, ne rontsd el a meglepetését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!