Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer meginogtam és majdnem félreléptem, nem tudok a barátom szemébe nézni. Szívem szerint felbontanám az eljegyzést, mit tegyek?
Itt az a kérdés, hogy együtt akarsz-e vele maradni vagy sem.
Ha igen, akkor ne akard felbontani az eljegyzést...
Szerintem mindenképp mond el neki ezt amit ide leírtál, hogy rettentő bűntudatod van... ÉS próbáljatok többet egymással törődni, talán akkor nem lesz "szükséged másra..."
Ha igazán együtt akartok lenni, együtt túlélitek.
De ne tedd magad tönkre belülről, mert felemészt a bűntudat!
Mond el neki, szerintem meg fogja érteni, gyakorlatilag semmit se tettél, tegyetek érte, hogy többet ne kelljen idáig eljutnotok...
A legjobbakat!
:)
Nőként írsz,itt a többség nő,ezért melletted fognak állni. De én férfi vagyok és nem állok melletted. Képzelje csak el minden nő, hogy mit tenne egy ilyen helyzetben. Mit gondolnátok? A pasitok örök hűséget fogad ,gyűrűt ad nektek .
"legyünk együtt örökre, ne játszadozzunk egymás érzéseivel. Igent mondtam"
És ennek ellenére önként belemegy egy játékba egy másik nővel, elkezd vele találkozgatni,randizni,titokban. Persze ő azt mondja nem feküdtek le (mi rá a biztosíték,hisz eddig is hazudott nem?) De a szándék ott volt, a megcsalás varázsa ott volt.
Na egy ilyen sztori után nincs olyan nő aki megbízna egy férfiben.
Nem csaltam meg, nem feküdtünk le!
De maga az, amit műveltem a sráccal, ez a találkozgatás, meg randi. Beavattam olyan dolgokba, amik átlépnek egy határt, a barátom sosem tett ilyet egy csajjal sem és fordított esetben nekem ez nagyon rosszul esne. Nem kellett volna vele egyáltalán barátkoznom sem és egyszerűen szörnyű bűntudatom van.
A 17:41-es mondta ki majdnem így...
Mond azt szóról szóra, hogy:
"Megfordult a fejedben egy másik férfi" !
(Azután értse úgy, ahogyan akarja.)
6-os nem érted, nem az "Igen" után volt a találkozgatás.
Kérdező, én a helyedben elmondanám a páromnak. Megmondanám hogy nagyon sajnálom, nem volt semmi csak találkoztunk párszor, és nem is érdekelt, csak megbolondultam egy rövid időre.
Ha szeret, meg fogja bocsátani. És így titkolóznod sem kell.
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!