Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Barátom 21 éves én meg 17 vagyok, el szeretne jegyezni! hozzáteszem 2 éve vagyunk együtt néha néha persze összeveszünk
Vélemény?
Honnan tudjátok, hogy akkor született? Lehet, hogy a mellbősége :)
Az eljegyzés házasodási szándékot jelent, aminek sztem akkor van igazán értelme, ha utána rövidesen tényleg esküvő lesz, nem majd valamikor 5 év múlva.. Viszont te 17 éves vagy, te is tudod, hogy iszonyú korai. Különben nem tetted volna fel a kérdést :) Amúgy a 2 éves kapcsolat sem túl sok egy házassághoz, pláne 25 alatt. Akkor sem ha "csak néha veszekedtek" :) Ez nem elég jó alap, sem a 17 éved...
Viszont. Ha nemet mondasz, gondolom szakítana, te meg nem akarsz szakítani.. szóval kicsit necces, vagy el kéne vele erről beszélni, hogy várhatnátok, vagy mondj igent de minimum 5-6 évet még várjatok az esküvővel (lehet, addigra már túl leszel vagy 3 másik komoly kapcsolaton)..
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó előtti kommentelőnek üzenek, hogy ne ide járjon káromkodni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!