Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesi_96 kérdése:
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Barátom 21 éves én meg 17 vagyok, el szeretne jegyezni! hozzáteszem 2 éve vagyunk együtt néha néha persze összeveszünk
Vélemény?
2012. okt. 30. 18:21
1/13 anonim válasza:
Várjatok még. Lakva ismerszik meg az ember. Bár ha házasodni sok év múlva akartok akkor lehet ez egy jelképes szándék. Csak ne vágd hozzá minden veszekedésnél a gyűrűt mert az már olyan snassz manapság.
2/13 anonim válasza:
Jegyességgel semmi baj, de 24-25 éves korotok előtt ne házasodjatok.
3/13 anonim válasza:
Szerinted ennyire romantikus a fiú, vagy inkább féltékeny?
4/13 A kérdező kommentje:
Komoly és romantikus :)
2012. okt. 30. 18:41
6/13 anonim válasza:
Hát akkor hajrá, romantikázzatok nyugodtan. Úgyis idővel dől majd el, hogy mi lesz a dologból.
7/13 anonim válasza:
ha 96-ban születtél akkor ma 16 éves lehetsz.
9/13 anonim válasza:
Milyen ismerős ez a szöveg.... :)
Aztán 1 év után dobva lettem...Pedig nagyon ritka volt az ha vitatkoztunk.. :)
10/13 anonim válasza:
ma 18:55
De ha 96 januárjában született akkor közelebb van a 17 -hez ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!