Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az eljegyzésetek? Mennyi idő után történt meg?
Mi egy gyülekezeti ifjúsági csoportba jártunk, egyszer csak megkért, hogy maradjunk együtt az ifióra után, és akkor feltette a nagy kérdést. Egy percig sem jártunk együtt azelőtt. Választ nem várt rögtön, de nem akart úgy udvarolni, hogy ő még nem döntötte el, el akar-e venni.
Fél év múlva volt az eljegyzésünk, 8 hónapra rá az esküvő.
mi 2 éve voltunk együtt. együtt vettük meg a gyürüket, de nem kaptam meg, ZT MONdta meglepi lesz majd hogy mikor. rá pár honapra már majd el is felejtettem elmentünk a Sziglkigeti várba ott letérdelt és stb... ennek már 3 éve, azota is jol megvagyzunk és minden évben elmegyünk aznap a szigligeti várba.
32
Nekem 3 hónap után kérte meg a párom a kezemet és 1 évre rá már a felesége vagyok :)
Első pillanattól kezdve együtt is lakunk, mindenben egyetértünk. Egymásnak vagyunk teremtve :)
Az előző hsz-t én írtam. Lemaradt a hogyan.
Romantikus hétvégére indultunk Komáromba. A hotelről kiderült, hogy csak motel,semmi wellness részleg nincs ahova az utalvány szólt. De azért vacsit kaptunk:)
Vacsora után felmentünk a szobába és elmentem zuhanyozni.
Mikor jöttem ki a fürdőből a párom ott térdelt előttem kezében egy csokor virággal és elmondta mennyire szeret és tudja velem akarja leélni az életét így minek várjon tovább. A wellness-ből eljegyzés lett. :) Sejtettem, hogy meg akarja kérni a kezem, de nem számítottam rá, hogy ilyen hamar.
Mi jóbarátok voltunk (fogadott bátyus-hugi), aztán megpróbáltuk, milyen együtt járni. A 3. napon kérte meg a kezem, kettesben voltunk éjjel az utcán, és gyűrű nem volt nála, mert hirtelen jött az ötlet. Érzetük, tudtuk mind a ketten a másikról: "Ő az!" Így történt. Aztán később a gyűrűt is megvettük, amint megspóroltuk rá a pénzt.
De a család előtt nem mertük vállalni, mert nem fogadták volna el a fiatal korunk miatt. Így csak összeköltöztünk. Aztán mikor 19 éves lettem (3,5 év múlva), bejelentettük a szüleinknek is. Csak nagyon különböző családokból jöttünk, nem akartuk, hogy feszélyezve érezzék magukat egy asztalnál - egy valaki felszolgál, a többiek zabálnak, majd nem tudják, mit szóljanak egymáshoz, úgyhogy a szabadba hívtuk ki őket bográcsozásra. Így elengedhették magukat egymás előtt, felszabadultabbak voltak, nagyon jó volt a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!