Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most őszintén! Nektek számít/s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén! Nektek számít/számított/számítani fog, hogy milyen eljegyzési gyűrűt kaptok?

Figyelt kérdés

Én nem akarok se gyémántot se semmi...

Csak szóba jött, hogy x,y milyet kapott vajon erre egy csaj megszólal: nem tök mindegy milyen a gyűrű?

Nyilván nem azon a lényeg, de ami miatt nekem fontos valamennyire is:

1. Mégiscsak jó esetbe egész életembe hordani fogom

2. Tetszene ha a párom eltalálja az ízlésem és valami széppel lep meg

3. szeretem a szép dolgokat, szép ékszereket, miért ne pont az legyen szép...

Aztán lehet, hogy nincs igazam, kíváncsi vagyok mások véleményére!

2012. okt. 21. 15:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

tegnap 19:39

Ez eljegyzési gyűrű, nem házassági. Házasodni nem akarsz majd ha már kaptál eljegyzési gyűrűt?

2012. okt. 26. 09:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem annyi kikötésem van a gyűrűvel kapcsolatban, hogy ne arany legyen, és ne legyen köves. (Amit persze el tudtam úgy is árulni, hogy ne legyen feltűnő, bár mi bármit meg tudunk beszélni.)

A gyűrű többi tulajdonsága viszont nem érdekel. Biztos vagyok benne, hogy ha az ujjamra passzolni fog, nem lesz vele semmi gondom.

(bár ha aranyat, és köveset kapnék, amit kizártnak tartok, akkor is igent mondok. egy kulcskarikára is igent mondanék Neki! ^^)

(Egyébként meg szerintem ha a pasi törődik a szeretett nővel, akkor ki fogja puhatolózni, hogy mégis mik tetszenek neki, és mik nem, amit persze lehet hogy észre sem vesz a nő. Elég egy-egy elejtett mondat/kirakatnézés, meg ilyenek, tehát nem igazán fog mellélőni az ízlésének.)

2012. nov. 2. 16:09
 23/24 anonim ***** válasza:

A párom nagyon tudta milyet szeretnék. Pici vékonyat, icipici kővel, ezüstöt v fehér aranyat.

1-ez pont olyan, mint amilyet megálmodtam

2-eltalálta az ízlésemet

3-tetszett, hogy figyelt rá és nem arra törekedett h minél drágább és giccsesebb legyen...

2012. nov. 2. 22:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi először eldöntöttük, hogy összeházasodunk, hamarosan. A párom akkor még nem szeretett volna gyűrűt, két héttel később meggondolta magát. Én itthon vettem meg az övét, ő külföldről hozta az enyémet. Az övé ezüst egyszerű karikagyűrű volt, az enyém hagyományos gyémántköves fehérarany. Pontosan egy évig hordtuk, imádtuk mindketten. Most a karikát hordjuk büszkén. A kérdésre válaszolva: én súgtam a páromnak, hogy milyet szeretnék, de amit mutattam neki, az sima cirkóniás volt, nem gyémántköves, csak az alakja volt úgymond döntő. Tökéletesen eltalálta az ízlésemet. :)
2014. febr. 27. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!