Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén! Nektek számít/számított/számítani fog, hogy milyen eljegyzési gyűrűt kaptok?
Én nem akarok se gyémántot se semmi...
Csak szóba jött, hogy x,y milyet kapott vajon erre egy csaj megszólal: nem tök mindegy milyen a gyűrű?
Nyilván nem azon a lényeg, de ami miatt nekem fontos valamennyire is:
1. Mégiscsak jó esetbe egész életembe hordani fogom
2. Tetszene ha a párom eltalálja az ízlésem és valami széppel lep meg
3. szeretem a szép dolgokat, szép ékszereket, miért ne pont az legyen szép...
Aztán lehet, hogy nincs igazam, kíváncsi vagyok mások véleményére!
igen. utálom a csicsás, csillogó-villogó dolgokat. sokkal jobban számított, hogy egyéni, személyes legyen.
ezüstből van, együtt csináltattuk. neki is, meg nekem is. házasodni nem szeretnénk, de fontos volt, hogy legyen egy tárgyi szimbóluma is az összetartozásunknak.
nálunk nem volt nagy meglepetés, teátrális gyűrűhúzás. nem is bánom.
NEM!
IMÁDOM a páromat és minden vágyam az, hogy örökké boldogok legyünk együtt. Ha egyszer megkérné a kezem, gondolkodás nélkül mondanék igent, és azt, hogy a kis dobozban milyen gyűrű van, nem nézném!Boldogan húznám az ujjamra (vagyis Ő az enyémre). Teljesen mindegy, hogy ezüst, arany vagy más, hány kő van benne, milyen színű, mennyibe került. Semmi sem érdekelne. Aki igazán szerelmes, nem ezt nézni. Akinek nem a szerelem a fontos, az nézi csak, hogy milyen a gyűrű.
Mellesleg láttam már ezer és egy gyűrűt, ezerből 999 tetszett. Az ékszerek gyönyörűek, nem hiszem, hogy bármelyikre is rá lehetne mondani, hogy "én ezt fel nem húzom az ujjamra", főleg ha már valakinek megkérik a kezét!
Nekem számít, annyiban, hogy nem szeretem és így nem hordok aranyat (fehéraranyat igen). Így nem örülnék egy arany eljegyzési gyűrűnek, mert nem tudnám hordani, hiszen minden más ékszerem ezüst vagy fehérarany (vagy bizsu:D )
De ha valakivel eljut a dolog idáig, ennyit csak tud rólam, látja minden nap h mit hordok:)
Nekem számított.
De nem azért mert milliós gyémántot akartam rá.
Hanem mert allergiás vagyok,csak arnyat hordok,illetve olyan a munkám,hogy köveset nem tudok hordani.Igy nagyon örültem amikor egy minimáldiszitésű szép aranygyűrűt kaptam.A karikagyűrűnk is a régifajta hagyományos minden csicsa nélküli aranygyűrű.
Szia!
Kövezzetek meg de nem értek ezzel egyet: "Akinek nem a szerelem a fontos, az nézi csak, hogy milyen a gyűrű."
Nem leszek álszent, nekem fontos, hogy szép legyen, egész életemben szeretném hordani, halálom napjáig! De bármit is fogok kapni 1000 százalék, hogy tetszeni fog, mert a szerelmemtől kapom és valóban az a legfontosabb!
20/L
Mondjuk igen csak csalódnék ha valami olyan gyűrűvel állna elém,amit förtelmesnek,randának tartok,hiszen meglepne hogy ennyire nem ismer engem,az ízlésemmel nincs tisztában.
Persze ugyanúgy igent mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!