Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Túl reagálom? Vagy csak irígy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom? Vagy csak irígy vagyok?

Figyelt kérdés

hol is kezdjem....körülöttem egyre többen vannak már eljegyezve,akik középiskolában osztálytársaim,barátnőim voltak....sokuk még csak 1-2 éve vannak együtt a barátjukkal,és már együtt is laknak,eljegyzés stb.Én 4 éve vagyok együtt a párommal,de ahányszor ez szóba kerül,olyan ridegnek érzem,mint ha ő nem szeretne sose elvenni,közös életet kezdeni stb.... túlreagálás,irigység?ez az én dilemmám...

21/L

#thtg
2012. szept. 24. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne másokat nézz, hogy náluk mi a helyzet. És, hogy miért? Mert nekem ugyan ilyen gondolataim voltak amikor annyi idős voltam mint Te. Mindig néztem a volt osztálytársakat kinek volt már esküvője és irigyeltem Őket. Akkoriban nekem is volt párom és el is voltam jegyezve, (de örülök, hogy végül nem hozzá mentem).

Aztán eltelt pár év és azok az osztálytársaim akik mind olyan boldognak tűntek elváltak voltak és egyedül állok talán azóta is.

Nem kell semmit elkapkodni nem maradsz le hidd el semmiről.

30/L

2012. szept. 24. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Van benned egy természetes irigység. Nálam most ugyanez a helyzet én már menyasszony vagyok, a mi baráti körünkben a gyerekvállalási kedv tombol, mindenki babát akar. Elsőnek nagyon fura volt,én is éreztem ezt az érzést, de átgondoltam, nem érzem azt, hogy én igenis akarom azt a babát és párom se. Az, hogy a környezet hatást gyakorol rád természetes, de ki is kell tudni őket zárni. A pároddal viszont sürgősen beszélned kell erről. Engem 5 év után kért meg a párom, soha egyszer nem említettem, az eljegyzést, de beszéltünk a közös jövőről, tudtam, hogy házasságpárti, viszont nálatok ez sem biztos, jogod van tudni, hogy ő milyen séma szerint gondol a jövőtökre, mert ha ellentétes a tieddel és nem tudjátok megbeszélni, nem szabad egymás idejét vesztegetni. Még a jegyességhez annyit hozzáfűznék, hogy nem az évek száma,mennyisége a lényeg hanem a kapcsolat milyensége. Barátnőmék 7 éve vannak együtt 5 éve jegyesek, de a kapcsolatuk egy tragédia, a vőlegénye sehová nem engedi el délután négy után, nem ihat egy pohár alkoholt stb... Másik oldalon ott vannak a szüleim fél éve ismerték egymást amikor megházasodtak, lassan 25 éve a legnagyobb boldogságban élnek.
2012. szept. 24. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Bazzeg, 21 éves vagy!!!! Ha el is akar venni MAJD a barátod, ha normális, akkor az még odébb lesz! Szerintem annyi a baj, hogy mostanában ez az eljegyzés egy ilyen idétlen tinidivat lett! Majd elválnak a volt osztálytársaid, olvasgas néha a válás témakört, ami tele van huszonévesekkel...

Ha jól megvagytok minek mérgezed ilyenekkel a kapcsolatotokat???

2012. szept. 25. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi 5 éve vagyunk együtt, nálunk is hasonló felállás volt, barátnők 1-2 év után házasodtak, én meg nem. Mondjuk nálunk szóba került a téma és 18 éves korom óta tudom, hogy a párom el fog venni feleségül, de hát egyetem és munka nélkül egyelőre hülyeség lett volna, ezért napoltuk a dolgokat.

Egy hónapja kérte meg a kezem, esküvő kb 2 év múlva lesz, ha ő is befejezte az egyetemet.

Szóval ezt csak azért írtam mert megértelek. De beszéljetek arról, hogy egyáltalán akar-e tőled valamit, mert ha nem, elég sok idő egy új stabil kapcsolatot kiépíteni...

22-L

2012. szept. 27. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is-is!
2012. szept. 28. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!