Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom? Vagy csak irígy vagyok?
hol is kezdjem....körülöttem egyre többen vannak már eljegyezve,akik középiskolában osztálytársaim,barátnőim voltak....sokuk még csak 1-2 éve vannak együtt a barátjukkal,és már együtt is laknak,eljegyzés stb.Én 4 éve vagyok együtt a párommal,de ahányszor ez szóba kerül,olyan ridegnek érzem,mint ha ő nem szeretne sose elvenni,közös életet kezdeni stb.... túlreagálás,irigység?ez az én dilemmám...
21/L
Szerintem ne másokat nézz, hogy náluk mi a helyzet. És, hogy miért? Mert nekem ugyan ilyen gondolataim voltak amikor annyi idős voltam mint Te. Mindig néztem a volt osztálytársakat kinek volt már esküvője és irigyeltem Őket. Akkoriban nekem is volt párom és el is voltam jegyezve, (de örülök, hogy végül nem hozzá mentem).
Aztán eltelt pár év és azok az osztálytársaim akik mind olyan boldognak tűntek elváltak voltak és egyedül állok talán azóta is.
Nem kell semmit elkapkodni nem maradsz le hidd el semmiről.
30/L
Bazzeg, 21 éves vagy!!!! Ha el is akar venni MAJD a barátod, ha normális, akkor az még odébb lesz! Szerintem annyi a baj, hogy mostanában ez az eljegyzés egy ilyen idétlen tinidivat lett! Majd elválnak a volt osztálytársaid, olvasgas néha a válás témakört, ami tele van huszonévesekkel...
Ha jól megvagytok minek mérgezed ilyenekkel a kapcsolatotokat???
Mi 5 éve vagyunk együtt, nálunk is hasonló felállás volt, barátnők 1-2 év után házasodtak, én meg nem. Mondjuk nálunk szóba került a téma és 18 éves korom óta tudom, hogy a párom el fog venni feleségül, de hát egyetem és munka nélkül egyelőre hülyeség lett volna, ezért napoltuk a dolgokat.
Egy hónapja kérte meg a kezem, esküvő kb 2 év múlva lesz, ha ő is befejezte az egyetemet.
Szóval ezt csak azért írtam mert megértelek. De beszéljetek arról, hogy egyáltalán akar-e tőled valamit, mert ha nem, elég sok idő egy új stabil kapcsolatot kiépíteni...
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!