Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Túl reagálom? Vagy csak irígy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom? Vagy csak irígy vagyok?

Figyelt kérdés

hol is kezdjem....körülöttem egyre többen vannak már eljegyezve,akik középiskolában osztálytársaim,barátnőim voltak....sokuk még csak 1-2 éve vannak együtt a barátjukkal,és már együtt is laknak,eljegyzés stb.Én 4 éve vagyok együtt a párommal,de ahányszor ez szóba kerül,olyan ridegnek érzem,mint ha ő nem szeretne sose elvenni,közös életet kezdeni stb.... túlreagálás,irigység?ez az én dilemmám...

21/L

#thtg
2012. szept. 24. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
hát... együtt laktok?ő mennyi idős? sulizik?munkázik?
2012. szept. 24. 17:56
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem túlreagálod, ez tényleg elgondolkodtató. Nem vagytok gyerekek, ennyi idő után már nem ártana, ha legalább elképzelése lenne arról, mit akar tőled. Miért nem költöztök össze?
2012. szept. 24. 18:01
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem túlreagálod. Én 22 vagyok és nekem is nagyon sok olyan ismerősöm van akit ebben a korban vagy fiatalabban már eljegyeztek, megházasodott, sőt olyan is van aki már szült..

Nálunk pedig még az összeköltözés sem került szóba..vártam, hogy hátha szülinapon, vagy karácsonykor esetleg valami..de nem. Egy beszélgetés alkalmával pedig szóba került, hogy ő 35 éves kora előtt nem szeretne családot...hát mit ne mondjak:D hidegzuhanyként ért. De azóta már rájöttem, hogy igazából én sem akarom. Iszonyat fiatalok vagyunk még, még rengeteg időnk van.

2012. szept. 24. 18:02
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Irígy vagy, csak azt nem tudom mire, ráadásul túl reagálod. Az, hogy a huszonegynehány éves barátnőid el vannak jegyezve tulajdonképpen semmit nem jelent. Elképzelni sem tudják milyen kemény munka is valójában a házasság. Ezért feléből nem lesz házasság, a mégis megkötött házasságok fele válással végződik, a maradék 49%-a pedig boldogtalan lesz, mert egy elhamarkodott gyerekvállalás örökre összeláncolja őket, pedig már menekülnének egymástól.

Az a maradék 1% lesz a szerencsés aki esetleg már tényleg megtalálta élete párját és sikeres eljegyzés/házasság lesz belőle, de ez ritka, mint a fehér holló.

Szóval 21 évesen várj a házassággal. Nem árt, ha előtte még tanít egy kicsit az élet.

2012. szept. 24. 18:06
 5/15 anonim válasza:
74%
Ráérsz még ezen gondolkozni . Ha majd eljön az ideje és a párod is úgy gondolja akkor eljegyez.De úgy nem fog bekövetkezni ha erőlteted .Senki nem szereti ha valaki tapad.Soha ne másokhoz viszonyíts az egy teljesen más kapcsolat .Minden párnak megvannak a maga szabályai.
2012. szept. 24. 18:08
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Én is így éreztem. Most 26 vagyok, a legtöbbjük elvált vagy válófélben, egyedül 1-2-3 gyerekkel....

Hálás vagyok az akkor pasimnak hogy nem ugrottunk bele egy házasságba. Azóta szakítottunk, én megismertem a férjem és boldogok vagyunk :-)

21 éves vagy, nem vagy lemaradva semmiről.

2012. szept. 24. 18:08
 7/15 anonim ***** válasza:
36%
velem ugyanez volt. nekem 2 évvel fiatalabb a már férjem, ezért mi tovább vártunk pedig 1000 éve együtt voltunk....
2012. szept. 24. 18:17
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

Ha a környzeted miatt akarod, igen, túlreagálod. Nem kell irigykedni másokra, pár év és a válási hullám indul el, meg a sirdogálás, hogy hova menjek a gyerekkel lakni, meg milyen szerencsétlen az életem. stb. stb. ... azt nem fogod irigyelni. NEm kell sietni sehová sem. DE:

A párod reakciója szomorú, erről illik tudni nyíltan és egyenesen beszélgetni ennyi idősen, ennyi év kapcsolat után. Ez a része a történetnek nem normális és igenis ki kell mondani, amit éreztek ezzel kapcsoltban, nehogy évek múlva derüljön ki, hogy olyasmire vágysz, ami az ő terveiben soha az életben nem szerepelt.

2012. szept. 24. 18:43
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
Borzalmasan irigy vagy.
2012. szept. 24. 18:54
 10/15 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem te szeretnél hozzá menni, ő meg nem akar elvenni.

Nem reagálod túl, csak fáj, és ez érthető.

Szerintem neked nem ő az igazi, és ezt ő is érzi. Volt olyan barátnőm aki 10 évig kitartott egy ilyen pasi mellett, amikor az bejelentette, hogy átgondolta és soha nem is fog gyereket akarni.

Aki így áll hozzá, hogy még a lehetőség sem érdekli, az annyira nem szerelmes.

2012. szept. 24. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!