Csak én reagálom túl? (bővebben lent. )
Kedves 15L
Addig örülj, amig nem tudod, hogy a szüleid mitől féltenek téged. Hidd el, bármennyire is felnőttnek érzed magad, még nagyon gyerek vagy. A szülőnek nemhogy joga, de kötelessége tudni a dolgaidról.
Nem azt mondom, hogy minden betűről be kell számolnod, de legalább arról, hogy kivel, és nagyjából milyen témákról beszélgettek.
Sőt, ha nem várod meg, amig rákérdeznek, hanem elébemész a dolgoknak, és magadtól mesélsz a barátaidról, akkor azzal a szüleid bizalmát növeled az irányodba.
Lesz idő, amikor majd teljesen meg fogod érteni őket. :)
Nézd meg ezt a filmet: Trust 2010
Átlagos sztori,mikor a kiscsaj bedől egy netes pasinak. Érthető hogy aggódnak,ha lenne gyereked te is szeretnéd tudni mit csinál:)
Engem kérni se kell, alapba elmondom, hogy kikkel állok kapcsolatba. Pont azért, mert neten mindenki azt mond magáról, amit akar. Így ha netalántán valami pszichopata gyilkos csapdájába esnék, akkor édesanyám el tudja mondani, hogy: "aha, levelezett egy török fiúval elég régóta". És bumm, máris van egy nyom.
Na de hogy ne legyek ennyire morbid: a szüleid nem azért érdeklődnek, mert kíváncsi-fáncsik egyszerűen csak meg szeretnének győződni arról, hogy biztonságban vagy.
24/n
amíg csak levelezel nem probléma,de azért figyelj oda,h ne ossz meg velük olyan dolgokat amivel vissza lehet élni.
ha viszont 1 netes ismerőssel talizol érdemes megbeszélned a szüleiddel h tudják hol vagy és esetleg elkísérjenek a találkára,h lássák az illetőt.
Kedves kislány, én a helyedben nem leveleznék interneten. Azt a filmet pedig akkor nézd meg ha nem akarsz inkerneten ismerkedni.
100-ból 1 biztos így jár (hacsak nem előzi meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!