Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőtök családjánál volt az eljegyzési ebédetek?
nálunk a lányosháznál, vagyis nálunk:) a párom szüleit inkább hagyjuk, egyelőre az is meggondolandó, hogy anyuék meghivják-e őket magukhoz...kéne, mégis gáz, hogy nem ismerik egymást az esküvő előtt (bár anyum párom apuját igen..)....de nem jó emberek....párom két mamáját mindenképp elhozzuk hozzánk (csak apum ismeri az egyik mamáját) és hát a szülőket se hagyjuk ki...de bár megtehetném...
24L
ja és majd mi álljuk az egészet....anyukámék támogatják egyedül az esküvőt..párom szülei csak adósságot adnak páromnak....ez még hagyján, de szoban sem támogatják:) uh nálunk evidens, hogy igy lesz!:)
24L
mmint szüleim állják majd az ebédet:):):)
24L
Régi szokás szerint az eljegyzést a lány családja, az esküvőt a fiú családja állja. Persze, az idők változnak, és a szokások is a lehetőségekhez idomultak.
Nálunk az eljegyzés (én a feleség vagyok) nálunk volt, anyukám főzött, az én szüleim állták. Az esküvőt mi, a fiatalok, az esküvői pénzből fizettük ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!