Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok orulnetek neki?
Nem örülnék neki,szerintem giccses és félreérthető ez az egész jelenet.Szerintem nem kell ekkora körítés.
Ha nem eljegyzésnek szánod,miért az 'Eljegyzés' rovatba írtad ki a kérdést?
Én nem vagyok a kutyás ajándékok hive, de ha nektek ez tetszik, akk hajrá!
DE! Semmi esetre se gyűrűt! Ahogy már irták: félre értheti.
Én is voltam ilyen szituban,és nagyon kellemetlen volt! 15 évesen a "pasim" egy hónap járá után elvitt vacsizni és egy gyünyürű cirkóniumos ezüst gyűrűvel lepett meg. Azt se tudtam mit mondjak, mert először lánykérésre gondoltam. Csak nagyon sok magyarázkodás után nyugodtam meg. Elég kinos helyzet volt. Ami ezután még kinosabb volt, hogy a fél város azt pletykálta, hogy eljegyeztek, volt aki már azt is "tudta" hogy melyik zenekar fog az esküvőmön játszani.
Én annak idején 2 hónapja sem voltunk együtt, kaptam egy ezüst karikagyűrűt. Hordtam, mert nem akartam megbántani a páromat, de nem értettem...
Nem rég kérte meg a kezem és bátorságot merítettem megkérdezni, mi is volt annak idején az a gyűrű. Szegény nagyon szégyellte magát érte, azt mondta ő sem érti, akkor mi ütött belé...
szerintem kedves ötlet :)
a gyűrű helyett lehet tényleg egy szép lánc, vagy virág, vagy csoki:)
biztos vidám napja lesz tőle(d) :) hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!