Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok orulnetek neki?
Hogy lehet közös kutya, ha nem is éltek együtt? Mert gondolom, gyerekként nem éltek még együtt.
Minek jegyeznél el egy 15 éves kislányt a magas 18 évével, egy 4 hónapos kapcsolat után? Még jelképesen is hülyeség! Azért, hogy kitegyétek facebookra?
Figyu, ezt neked kell tudni, hogy a barátnőd minek örül. Szerintem nem hangzik rosszul, elég aranyos.
A rosszmájú kommentelőknek meg csak annyit, hogy lehetne normálisan válaszolni és nem belegázolni mások lelki világába. Attól hogy nektek nem tetszik az ötlet, nem kell valakit szolibabázni, plázacicázni, kiröhögni és sértegetni. Szerintem nem az a vicces, hogy így akar kedveskedni a barátnőjének, hanem az, hogy nála valószínűleg idősebb emberkék nem képesek értelmesen válaszolni és egy kicsi együttérzést mutatni más emberekkel szemben. Magatokba nézzetek először, mielőtt másokat kezdenétek fikázni!
24/L
Én a pizzázást halál komolyan gondoltam és azt is, hogy elég gáz ez.
Mi van, ha a barinő nem örül neki? Nagyon kellemetlen helyzet adódhat belőle.
Doboz csoki inkább
meg ne csináld amit leirtál
Jó ötlet, de nagyon félreérhető!
Akármennyire is korainak érezné, valószínű egy köves gyűrű "megszervezett átadása kapcsán" biztosan leánykérésre gondolna.
Inkább valami más ékszert nyakláncot karkötőt akármi mást adj neki, elég kellemetlen lenne mindkettőtöknek szerintem ha félreértené.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!